Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alexandru Arsinel, despre Draga Olteanu Matei: O mare artista. Un om deosebit

Adevărul Adevărul,
Alexandru Arsinel, despre Draga Olteanu Matei: O mare artista. Un om deosebit

Alexandru Arsinel a vorbit despre personalitatea actritei Draga Olteanu Matei. Artsta a murit miercuri intr-un spital din Iasi. continuă pe Adevărul

Alexandru Arsinel despre Draga Olteanu Matei: N-am sa uit ca a renuntat la aplauze ca sa ma impinga pe mine pe scena

Actorul Alexandru Arsinel a vorbit, miercuri dimineata, despre Draga Olteanu Matei, intr-o interventie emotionanta in direct la Antena3: N-ai ce sa spui, decat ca a fost o foarte mare actrita. Ce sa inventezi despre Draga Olteanu? Ea era asa cum era. era imensa!.

Oana Pellea, despre Draga Olteanu-Matei: Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare draga mi-a fost

Oana Pellea a transmis un mesaj de ramas-bun celei care va ramane in memoria romanilor drept una dintre cele mai apreciate actrite de comedie, Draga Olteanu Matei.

Adrian Paduraru, dupa decesul actritei Draga Olteanu Matei: imi vine sa plang si nu pot. Se mai pierde ceva din visurile noastre de adolescenta Marii artisti romani parca merita ceva mai mult in timpul vietii (VIDEO)

Adrian Paduraru spune despre Draga Olteanu Matei ca este probabil cea mai spectaculoasa Chirita pe care a avut-o filmul romanesc. in direct pe B1 TV, el si-a exprimat regretul fata de decesul uriasei.

Alexandru Arsinel: Draga Olteanu Matei, o pierdere imensa. Din ce in ce mai multi colegi din generatia sfanta a teatrului romanesc dispar (VIDEO)

Marele actor Alexandru Arsinel spune ca regretata Draga Olteanu Matei, care a decedat in noaptea de marti spre miercuri, era in primul rand un munte de personalitate. Acum cateva zile Gaitan, acum Draga.

Mihai Bendeac, gest emotionant pentru Draga Olteanu Matei. iti vor da lacrimile

Este doliu in lumea teatrului si filmului romanesc. Vestea trista a acestei zile: actrita Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecuta. Era internata de vineri la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, la Terapie Intensiva. Colegii de scena, printre care Maia Morgenstern si Alexandru Arsinel, deplang disparitia acesteia. Si Mihai Bendeac si-a manifestat tristetea in fata .

Mesaje emotionante la moartea actritei Draga Olteanu Matei:O comoara de inteligenta, umor, autoironie si har pe care le pot duce doar cei magistrali

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata miercuri, la varsta de 87 de ani, intr-un spital din Iasi. Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Alexandru Arsinel, Irina Pacurariu, Mircea Radu si Iulia Albu se numara printre cei care si-au exprimat regretul si au transmis mesaje de condoleante.

De ce nu a avut copii Draga Olteanu Matei. Si-a dorit sa infieze unul, dar a realizat un adevar cumplit

Draga Olteanu Matei a murit, iar in urma ei au ramas fanii indurerati de disparitia uneia din cele mai mari actrite pe care le-a oferit Romania. De ce nu a avut copii? La un moment dat, artista a avut in minte sa infieze. De ce Draga Olteanu Matei nu a avut mostenitori? indragita actrita s-a .

Cum arata Draga Olteanu Matei in tinerete

Toata lumea ostie acum pe Draga Olteanu Matei, insa putini stiucum arata celebra actrita de comedieintinerete. Draga Olteanu Matei, artista cu un har.

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

EXCLUSIV Cate kilograme ajunsese sa cantareasca Draga Olteanu Matei. Ce s-a intamplat cu putin timp inainte sa moara

Saptamana trecuta, Draga Olteanu Matei a ajuns pe mana medicilor care incearca sa ii salveze viata, dupa ce a primit un diagnostic destul de grav. Desi starea actritei este stabila, personalul medical este rezervat in a da prognosticuri in ceea ce priveste evolutia sa pe termen lung. Marea Doamna a scenei romanesti a fost intubata .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )