Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Playtech Playtech,
Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru . continuă pe Playtech

Mesajul emotionant al lui Florin Piersic, dupa decesul actritei Draga Olteanu Matei

Dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei, Florin Piersic a postat un mesaj emotionant pe paginade Facebook. Florin Piersic si Draga Olteanu Matei au fost colegi de scenasi.

Adrian Paduraru, dupa decesul actritei Draga Olteanu Matei: imi vine sa plang si nu pot. Se mai pierde ceva din visurile noastre de adolescenta Marii artisti romani parca merita ceva mai mult in timpul vietii (VIDEO)

Adrian Paduraru spune despre Draga Olteanu Matei ca este probabil cea mai spectaculoasa Chirita pe care a avut-o filmul romanesc. in direct pe B1 TV, el si-a exprimat regretul fata de decesul uriasei.

Florin Piersic, mesaj extrem de trist dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei

Zi foarte trista pentru romani, dupa ce indragita actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in urma complicatiilor provocate de o hemoragie digestiva. Vestea l-a marcat profund si pe Florin Piersic. Desi posteaza foarte rar, marele actor a postat pe Facebook un mesaj extrem de trist.

Mesaje emotionante la moartea actritei Draga Olteanu Matei:O comoara de inteligenta, umor, autoironie si har pe care le pot duce doar cei magistrali

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata miercuri, la varsta de 87 de ani, intr-un spital din Iasi. Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Alexandru Arsinel, Irina Pacurariu, Mircea Radu si Iulia Albu se numara printre cei care si-au exprimat regretul si au transmis mesaje de condoleante.

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi: Recunoaste persoanele, dar nu poate vorbi

Draga Olteanu Matei, in varsta de 87 de ani, se afla in continuare in stare critica, fiind internata de cateva zile in Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Actrita sufera de afectiuni cronice cardiovasculare si endocrine.

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava. Medic: Este extrem de fragila

ActritaDraga Olteanu Matei este in continuare, in stare grava, pe sectia deTerapie Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Medicul sef al UPU-SMURD, prof. dr. Diana Cimpoesu, a.

Mihai Gadea, despre disparitia actritei Draga Olteanu Matei: Viata sa trebuie sa fie cunoscuta. Domnia sa este un reper uman, profesional, un om de la care multe generatii ar avea ce sa invete!

Romania a pierdut unul dintre cei mai iubiti si talentati actori. Moartea indragitei actrite Draga Olteanu Matei a lasat multa suferinta in sufletele oamenilor si un gol urias in cultura. O voi iubi mereu pe doamna Draga, a spus Mihai Gadea.

Alexandru Arsinel, despre Draga Olteanu Matei: O mare artista. Un om deosebit

Alexandru Arsinel a vorbit despre personalitatea actritei Draga Olteanu Matei. Artsta a murit miercuri intr-un spital din Iasi.

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata

Inima actritei Draga Olteanu Matei a incetat sa mai bata in noaptea de marti spre miercuri. indragit.

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei. Perioada critica inca nu a trecut

Indragita actrita inca se afla la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi, avand nevoie de suport hemodinamic si respirator.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )