Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alexandru Arsinel, reactie dupa ce medicul Mihai Lucan a fost acuzat de tentativa de omor

Antena3 Antena3,
Alexandru Arsinel, reactie dupa ce medicul Mihai Lucan a fost acuzat de tentativa de omor

Alexandru Arsinel ii ia apararea medicului Mihai Lucan, care l-a salvat efectuand transplantul de rinichi la care a fost supus celebrul actor. Medicul Mihai Lucan este acuzat de tentativa de omor,. continuă pe Antena3

De ce s-a clasat dosarul transplantului lui Alexandru Arsinel

Plangerea penala privind transplantul de rinichi de care a beneficiat, cu 4 ani in urma, actorul Alexandru Arsinel a fost clasata deoarece anchetatorii au stabilit ca asociatia care a depus-o nu a fost direct afectata de faptele penale reclamate. Interventia a avut loc la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj, condus atunci de medicul Mihai Lucan.

Ancheta pentru tentativa la infractiunea de omor, dupa ultimele dezvaluiri despre Mihai Lucan. Medicul ar fi sectionat intentionat artera renala a unui pacient

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru tentativa la infractiunea de omor, dupa ce colegii l-au acuzat pe medicul Mihai Lucan ca a taiat intentionat artera renala a unui pacient, in timpul operatiei.

Cum explica dr. Mihai Lucan cei 5.000 de euro gasiti asupra sa la audieri

Medicul Mihai Lucan s-a prezentat, luni, la Sectia 17 Politie din Capitala, in cadrul masurii controlului judiciar dispusa de instanta, unde a declarat ca cei 5. 000 de euro gasiti asupra sa la momentul au.

Cum a reactionat Alexandru Arsinel la acuzele de tentativa de omor aduse de colegi medicului Lucan

Actorul Alexandru Arsinel, care a fost operat de Mihai Lucan in 2013, i-a luat apararea cunoscutului medic urolog. Arsinel a afirmat ca nu crede ca acuzatiile care i-au fost aduse lui Lucan pot sa fie adevarate.

Alexandru Arsinel, criticat dur pentru ca i-a luat apararea medicului Lucan: Are un tupeu absolut incredibil!

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisie de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il critica pe actorul Alexandru Arsinel, care i-a luat apararea.

Medicul Mihai Lucan, urmarit penal pentru tentativa de omor

DIICOT a inceput urmarirea penala in rem pentru tentativa de omor in dosarul chirurgului Mihai Lucan de la Cluj-Napoca, potrivit unor surse judiciare. Mai multe detalii, de la reporterul Antena 3 .

De ce a fost clasat dosarul privind transplantul renal al actorului Alexandru Arsinel - motivarea Parchetului

Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca a explicat de ce a fost clasat dosarul deschis dupa ce Emanuel Ungureanu a depus o plangere privind transplantul de rinichi de care Alexandru Arsinel a.

Mihai Lucan, intrebat de unde avea cei 5.000 de euro gasiti asupra lui la audieri: Am 70 de ani, am operat peste 75.000 de bolnavi

Fostul sef al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca, Mihai Lucan, care s-a prezentat la Politie, luni dimineata, in cadrul controlului judiciar, a vorbit si despre suma de 5. 000 de euro gasita de anchetatori asupra sa la momentul audierii la DIICOT, el afirmand ca avea acesti bani intr-un rucsac pe care l-a predat anchetatorilor, potrivit News. ro. Intrebat de unde avea o suma atat de mare, Lucan a raspuns: Am 70 de ani, am operat peste 75. 000 de bolnavi.

Mihai Lucan, intrebat de unde avea cei 5.000 de euro gasiti asupra lui la audieri: Am 70 de ani, am operat peste 75.000 de bolnavi

Fostul sef al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca, Mihai Lucan, care s-a prezentat la Politie, luni, in cadrul controlului judiciar, a vorbit si despre suma de 5. 000 de euro gasita de anchetatori asupra sa la momentul audierii la DIICOT.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )