Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alexandru Arsinel, veste fulgeratoare. O persoana din familie a murit

Playtech Playtech,
Alexandru Arsinel, veste fulgeratoare. O persoana din familie a murit

Veste trista pentru Alexadru Arsienl! Marele actor a fost anuntat ca o persoana din familia sa s-a stins din viata din cauza virusului nemillos care continua sa faca victime la nivel mondial. Veste trista pentru Alexandru Arsinel! O persoana din familia lui a murit Alexandru Arsinel are 80 de ani, iar in ultima perioada a . continuă pe Playtech

Caru cu vedete: Alexandru Arsinel este in doliu: i-a murit o ruda de coronavirus; Ema si Lucian Viziru, despre acomodarea in Germania si cum traverseaza aceasta perioada de criza

Click: Alexandru Arsinel este in doliu: i-a murit o ruda de coronavirus * Ok magazine: Ema si Lucian Viziru, despre acomodarea in Germania si cum traverseaza aceasta perioada de criza * Viva: Meghan Markle s-a intors la marea ei dragoste, actoria! Primul ei job in acest domeniu, dupa o pauza de 4 ani, este unul modest * Click: Celine Dion a fost operata in secret! A tinut ascunsa afectiunea de care suferea * Ok magazine: Elena Gheorghe: De peste 23 de zile stam in casa.

Alexandru Arsinel, in doliu dupa ce o ruda i-a fost ucisa de coronavirus: Sunt foarte afectat!

Alexandru Arsinel este in doliu, dupa ce o ruda de-a actorului, din Suceava, a murit infectata cu coronavirus.

Ce se intampla acum, de fapt, cu artistii Romaniei. Alexandru Arsinel rupe tacerea

Ordonanta Militara data, pe 25 martie, de Guvernul Romaniei, care consemneaza la domiciliu toata populatia si care le da voie persoanelor de peste 65 de ani sa iasa doar intre 11 si 13 nu i-a exceptat nici pe artisti. Actori, interpreti de muzica populara, toti au fost nevoiti sa-si anuleze spectacolele si sa se conformeze.

Alexandru Arsinel, apel in plina pandemie de COVID-19: Haideti sa traim! Haideti sa ne ascundem in casa cateva saptamani!

Celebrul actor Alexandru Arsinel a facut un apel la romani, in plina pandemie de coronavirus, cerandu-le sa stea in case, daca vor sa traiasca.

Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos. Cine era Printesa Rosie

Una dintre rudele Regelui Felipe al VI-lea a murit la Paris. Este vorba despre Principesa Maria Teresa Bourbon-Parma, in varsta de 86 de ani, internata intr-un spital din Paris si infectata cu coronavirus. Anuntul trist a fost facut de fratele ei, Principele Sixtus Henry de Bourbon-Parma. Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )