Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos. Cine era Printesa Rosie

Playtech Playtech,
Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos. Cine era Printesa Rosie

Una dintre rudele Regelui Felipe al VI-lea a murit la Paris. Este vorba despre Principesa Maria Teresa Bourbon-Parma, in varsta de 86 de ani, internata intr-un spital din Paris si infectata cu coronavirus. Anuntul trist a fost facut de fratele ei, Principele Sixtus Henry de Bourbon-Parma. Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos. continuă pe Playtech

Primul membru al unei Case Regale care a murit de coronavirus. Ce varsta avea Printesa Maria Teresa a Spaniei

Printesa Maria Teresa a Spaniei, membru al Familiei Regale Bourbon Parma, a murit la 86 de ani. Vestea a dat-o chiar fratele ei, Printul Sixtus Henri. A murit ieri Printesa fusese depistata pozitiv pentru coronavirus si a murit ieri, intr-o alta zi neagra pentru Spania, o zi a celor mai multe decese inregistrate de la .

Alexandru Arsinel, veste fulgeratoare. O persoana din familie a murit

Veste trista pentru Alexadru Arsienl! Marele actor a fost anuntat ca o persoana din familia sa s-a stins din viata din cauza virusului nemillos care continua sa faca victime la nivel mondial. Veste trista pentru Alexandru Arsinel! O persoana din familia lui a murit Alexandru Arsinel are 80 de ani, iar in ultima perioada a .

S-a vindecat primul jucator din NBA imbolnavit de coronavirus

Chris Wood, jucatorul lui Detroit Pistons, este primul dintre jucatorii din NBA infestati cu noul virus gripal care este declarat complet vindecat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )