Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alexandru Burghiu, directorul Termoenergetica, explicatii despre lipsa apei calde in anumite zone din Capitala: Astfel de lucrari vor mai exista (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Burghiu, directorul Termoenergetica, explicatii despre lipsa apei calde in anumite zone din Capitala: Astfel de lucrari vor mai exista (VIDEO)

Alexandru Burghiu, directorul general al Termoenergetica, a oferit mai multe explicatii cu privire la lipsa apei calde in anumite zone din Capitala, cum s-a intamplat vineri, spre exemplu, cand foarte mare. continuă pe B1

Directorul Termoenergetica, explicatii despre lipsa apei calde in anumite zone din Capitala

Alexandru Burghiu, directorul general al Termoenergetica, a oferit mai multe explicatii cu privire la lipsa apei calde in anumite zone din Capitala, cum s-a intamplat vineri, spre exemplu, cand foarte mare.

Ce spune Gabriela Firea despre lipsa apei calde din Capitala

Marti, intr-o conferinta, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru presa, ce parere are despre faptul ca lipseste apa calda in mai multe sectoare din Bucuresti, insinuand ca nu este vina este pentru aceasta situatie neplacuta. Lipsa apei calde in Capitala parerea Gabrielei Firea in mai multe sectoare din Bucuresti, lipseste apa .

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2329 seconds )