Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: Decizia Guvernului de a nu dubla alocatiile, o lipsa de respect. Acei 23 de lei in plus nu acopera de fapt nici scumpirile la fructe si legume din aceasta perioada de pandemie (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a criticat decizia Guvernului de a majora alocatiile pentru copii doar cu 15% si o considera o lipsa de respect, in conditiile in care, sustine edilul,.

Scandal dupa ce mii de bucuresteni au ramas fara apa calda Firea da vina pe ELCEN si revizia de la CET Sud ELCEN o acuza ca minte Negoita se ofera sa plateasca datoriile Primariei Capitalei la ELCEN

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este cauzata de revizia de la CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului. Reprezentantii ELCEN, producatorul de apa, o acuza pe Gabriela Firea ca minte. Acestia spun ca CET Sud intra in revizie programata in fiecare an, iar pe timpul sezonului cald functioneaza in mod traditional doar cu doua centrale, iar ELECN nu raspunde de starea avansata de degradare in care se afla reteaua de distributie a apei, gestionata de compania Termoenergetica aflata la Primaria Capitalei. Primarul Sectorul 3, Robert Negoita, i-a transmis primarului general o scrisoare in care ii cere sa rezolve rapid problema si se ofera sa ajute cu bani ca Primaria Capitalei sa achite datoria catre ELCEN.

Ce spune Gabriela Firea despre lipsa apei calde din Capitala

Marti, intr-o conferinta, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru presa, ce parere are despre faptul ca lipseste apa calda in mai multe sectoare din Bucuresti, insinuand ca nu este vina este pentru aceasta situatie neplacuta. Lipsa apei calde in Capitala parerea Gabrielei Firea in mai multe sectoare din Bucuresti, lipseste apa .

Gabriela Firea: E o lipsa de respect fata de copiii din Romania. Acei 23 de lei in plus la alocatie nu acopera nici scumpirile la fructe si legume

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat ca Guvernul nu respecta copiii din Romania, iar acea alocare de 23 de lei in plus la alocatie nu acopera nici scumpirile la fructe si legume care au avut loc in aceasta perioada. Ea a precizat ca PSD nu poate fi de acord cu abordarea alocarii unui procent de 15% la alocatiile pentru copii fiindca asta inseamna de fapt o taiere de 85%.

Cand intra Bucurestiul in carantina, de fapt. Scenariul care o sperie pe Gabriela Firea

Gabriela Firea este sceriata de un scenariu care nu-i va bucura pe cei mai multi. Situatia se inrautateste, iar oficialii cauta variante care sa vina sa domine traiectoria dramatica de care avem parte deja de saptamani bune. Gabriela Firea, despre intrarea Bucurestiului in carantina Primarul General al Capitalei s-a aratat extrem de ingrijorat de posibila .

Traian Basescu a jignit-o pe Gabriela Firea. Ce a putut sa spuna fostul presedinte

Romania este in criza! Si asta se vede, atat in numarul masiv de noi infectari, in haosul aturoitatilor si imposibilitatea lor de a gestiona situatia, dar si prin lipsa infrastructurii in sistemul medical romanesc, care este in pragul colapsului. Traian Basescu cuvinte grele la adresa Primarului General al Capitalei Noua criza epidemiologica, mai nou a .

GABRIELA FIREA: Depuneri record de solicitari pentru voucherul Materna in iunie si iulie

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca in lunile iunie si iulie au fost depuse cele mai multe solicitari pentru voucherul Materna de la debutul programului - aproape 2. 500 de dosare in fiecare luna de vara.

GABRIELA FIREA: Depuneri record de solicitari pentru voucherul Materna in iunie si iulie

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca in lunile iunie si iulie au fost depuse cele mai multe solicitari pentru voucherul Materna de la debutul programului - aproape 2. 500 de dosare in fiecare luna de vara.

Gabriela Firea, mesaj de ultima ora: Ochiul vigilent sporeste munca!

Gabriela Firea a transmis, marti, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, care este stadiul principalelor lucrari din Capitala. Edilul a subliniat ca activitatea pe santiere se desfasoara in parametri optimi si ca au fost luate toate masurile de siguranta pentru muncitori, dar si normele igienice si sanitare pentru preventia raspandirii COVID-19,.

Gabriela Firea, mesaj pentru Violeta Alexandru: Sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan. Legea in baza careia a depus plangerea nu mai e in vigoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a recomandat duminica liderului PNL Bucuresti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan care au facut plangeri penale impotriva sa. Edilul Capitalei sustine ca legea in baza carora au fost formulate plangerile nu mai este in vigoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )