Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alexandru Cumpanasu: De la 11:05 pana la ora 18:00, procurorul de caz nu a cerut nimanui sa localizeze apelul Alexandrei (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu: De la 11:05 pana la ora 18:00, procurorul de caz nu a cerut nimanui sa localizeze apelul Alexandrei (VIDEO)

Pana seara, procurorul de caz n-a cerut altor structuri ale statului sa localizeze apelul, iar STS-ul a facut-o din proprie initiativa, a precizat Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in cadrul. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Mor cu ei de gat

Alexandru Cumpanasu a scris pe Facebook ca principalul suspect, Gheorghe Dinca, face parte dintr-o retea de trafic cu minore si are complici in mai multe tari europene. Cumpanasu sustine ca acesta ar.

Alexandru Cumpanasu, acuzatii dure la adresa DIICOT: E important ce se afla in telefonul lui Dinca. Analizele trebuiau prezentate prima data familiei

Alexandru Cumpanasu vine cu critici dure la adresa DIICOT. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca cel mai important e sa se afle ce se afla in telefonul lui Gheorghe Dinca, iar analizele INML facute publice pe.

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucide, cere explicatii. Exista un sistem de localizare rapida, in doar 10 secunde!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise de Gheorghe Dinca, spune ca esecul autoritatilor in a-i gasi la timp nepoata scoate la iveala o alta problema uriasa a sistemului. Sunt mai multi.

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise, cere explicatii. Exista un sistem de localizare rapida, in doar 10 secunde!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise de Gheorghe Dinca, spune ca esecul autoritatilor in a-i gasi la timp nepoata scoate la iveala o alta problema uriasa a sistemului. Sunt mai multi.

Alexandru Cumpanasu vrea o expertiza internationala a ramasitelor din curtea lui Gheorghe Dinca: Nu cred ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie

UPDATE: Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia Alexandrei este de acord cu efectuarea unei expertize internationale a ramasitelor gasite in curtea lui Gheorghe Dinca. Minunati romani care ne.

Alexandru Cumpanasu: Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil

Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele gasite in.

Asa am trait Viitorul - Gent

Invinsa cu 6-3 in mansa tur, Viitorul a incercat imposibilul la returul de acasa cu Gent. Partida a fost live text in aceasta pagina dupa ora 18:00.

Alexandru Cumpanasu: DIICOT-ul a preluat dosarul Alexandrei pentru ca avea un dosar de lucru in zona, cu retele de prostitutie (VIDEO)

Motivul pentru care DIICOT-ul a preluat dosarul Alexandrei pentruca avea un dosar de lucru in zona, cu retele de prostitutie, a precizat Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in cadrul unei.

Alexandru Cumpanasu: Sunt imposibil de acceptat explicatiile ca in spatiul ororilor, acel recipient a topit carnea Alexandrei, oasele, dar n-a topit bijuteriile din argint (VIDEO)

Cei care au instrumentat cazul sunt complici din cauza faptului ca s-a intervenit total neprofesionist, ca nu erau dotati corespunzator si pentru nu tineau legatura cu familia, a precizat Alexandru Cumpanasu,.

Alexandru Cumpanasu amenintat cu moartea

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat ca a primit amenintari, inclusiv amenintari cu moartea din momentul in care a inceput scandalul din jurul mortii nepoatei sale. Am primit.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )