Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la MAI. Anuntul facut de Mihai Fifor

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la MAI. Anuntul facut de Mihai Fifor

Ministrul Mihai Fifor a declarat, vineri, ca Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la Ministerul de Interne dupa ce a solicitat oficial acest lucru si a facut dovada ca indeplineste conditiile. continuă pe Antena3

Mihai Fifor spune ca Alexandru Cumpanasu a primit protectie din partea MAI dupa ce a cerut acest lucru, indeplinind conditiile legii

Ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, spune ca Alexandru Cumpanasu a primit protectie din partea MAI, dupa ce a solicitat acest lucru, iar in urma verificarilor specialistii au constatat ca indeplineste conditiile legale.

Cum a ajuns Alexandru Cumpanasu sa aiba protectie de la Brigada Speciala a Jandarmeriei: Pai ba cretinii dracului, bai nemernicilor si nesimtitilor, cine isi doreste viata asta?

Alexandru Cumpanasu, seful Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, care este unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre victimele de la Caracal, explica in ce conditii a ajuns sa beneficieze de protectie de la Brigada Speciala a Jandarmeriei, dupa ce a sustinut ca el si membri ai familiei sale au fost amenintati cu moartea. Cumpanasu spune ca varianta oferita de Ministerul de Interne a fost Politia, dar el a refuzat invocand ca nu are incredere in aceasta institutie.

O noua institutie ar putea aparea in Romania, in urma cazului de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a facut anuntul

Alexandru Cumpanasu a facut noi declaratii dupa ce a discutat cu ministrul Afacerilor de Interne. Unchiul Alexandrei sustine ca in cadrul Jandarmeriei Romane ar putea aparea o noua institutie care sa se.

Alexandru Cumpanasu, la limita puterilor: Singura noastra arma au fost oamenii si presa. Mi-e sila!

Alexandru Cumpanasu a venit cu un nou mesaj cu privire la cazul Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca singura arma in acest caz a fost presa si oamenii. Nu mai crede nimeni in ancheta, cu cateva exceptii.

Reactii violente la anuntul candidaturii lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale: Un candidat catarat pe cadavre

Anuntata candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale, la doar cateva saptamani dupa ce acesta anunta ferm ca nu va candida, a starnit reactii deloc prietenoase in presa.

Alexandru Cumpanasu, dupa intalnirea cu ministrul Fifor: Sistemul mafiot din clanuri si institutii de stat este la cote maxime. Au o forta financiara asa de mare, ca ma mir ca mai suntem aici (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu Mihai Fifor, ministrul Afacerilor Interne, ca sistemul mafiot din interiorul.

Tragedia Caracal. Alexandru Cumpanasu, intalnire cu ministrul de Interne. Ce urmeaza sa-i solicite lui Mihai Fifor

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, va avea in cursul zilei de miercuri o intalnire cu ministrul de Interne interimar, Mihai Fifor pentru a-i prezenta acestuia proiectul Politia scolilor,.

Alexandru Cumpanasu vrea sa candideze la prezidentiale dupa ce in urma cu o luna afirma categoric ca nu o va face

Alexandru Cumpanasu a postat joi seara pe Facebook un clip video in care anunta ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Acesta a subliniat ca vrea sa rada tot ce inseamna clanuri in aceasta tara, indiferent ca ele sunt politice sau infractionale si a facut un apel la oameni sa-i dea semnaturile necesare astfel incat sa se poata inscrie in cursa electorala.

Alexandru Cumpanasu: 100% candidez independent la prezidentiale! A decis deja sloganul de campanie

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei,fata ucisa in cazul de la Caracal,a anuntat vineri seara la Antena 3 ca intra 100% sigur in cursa pentru prezidentiale. Mai mult acesta a.

Alexandru Cumpanasu candideaza la alegerile prezidentiale. Acum nici o luna, anunta ca nu va candida

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, candideaza la alegerile prezidentiale. Nu voi putea intra in lupta fara semnaturi. Nu cred ca in 24 de ore ati vazut vreodata un om mai atacat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )