Libnet.ro
UNICEF

16:16

Alexandru Cumpanasu, dupa intalnirea cu ministrul Fifor: Sistemul mafiot din clanuri si institutii de stat este la cote maxime. Au o forta financiara asa de mare, ca ma mir ca mai suntem aici (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu, dupa intalnirea cu ministrul Fifor: Sistemul mafiot din clanuri si institutii de stat este la cote maxime. Au o forta financiara asa de mare, ca ma mir ca mai suntem aici (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu Mihai Fifor, ministrul Afacerilor Interne, ca sistemul mafiot din interiorul. continuă pe B1

Tragedia Caracal. Alexandru Cumpanasu, intalnire cu ministrul de Interne. Ce urmeaza sa-i solicite lui Mihai Fifor

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, va avea in cursul zilei de miercuri o intalnire cu ministrul de Interne interimar, Mihai Fifor pentru a-i prezenta acestuia proiectul Politia scolilor,.

O noua institutie ar putea aparea in Romania, in urma cazului de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a facut anuntul

Alexandru Cumpanasu a facut noi declaratii dupa ce a discutat cu ministrul Afacerilor de Interne. Unchiul Alexandrei sustine ca in cadrul Jandarmeriei Romane ar putea aparea o noua institutie care sa se.

Cum a ajuns Alexandru Cumpanasu sa aiba protectie de la Brigada Speciala a Jandarmeriei: Pai ba cretinii dracului, bai nemernicilor si nesimtitilor, cine isi doreste viata asta?

Alexandru Cumpanasu, seful Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, care este unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre victimele de la Caracal, explica in ce conditii a ajuns sa beneficieze de protectie de la Brigada Speciala a Jandarmeriei, dupa ce a sustinut ca el si membri ai familiei sale au fost amenintati cu moartea. Cumpanasu spune ca varianta oferita de Ministerul de Interne a fost Politia, dar el a refuzat invocand ca nu are incredere in aceasta institutie.

Alexandru Cumpanasu, prima reactie dupa depunerea plangerii penale impotriva INML: Avem o situatie cel putin bizara

Alexandru Cumpanasu a depus in cursul zilei delunio noua plangere penala. Unchiul Alexandrei Macesanu a depus a patra plangere la Parchetului General impotriva Institutului National de.

Alexandru Cumpanasu, ipoteza socanta: DIICOT ar putea inchide cazul Caracal. Deranjeaza politicienii

Alexandru Cumpanasu a vorbit la Antena 3, despre ipoteza potrivit careia DIICOT ar putea clasa cazul Alexandrei Macesanu, fata ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal. Toti au interesul sa se inchida acest.

Alexandru Cumpanasu: Am solicitat protectie din partea MAI pentru ca viata mea a devenit un cosmar. Politia trebuia sa ma apere, dar am refuzat categoric

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu - una dintre fetele disparute in Caracal, a solicitat Ministerului Afacerilor Interne sa-i asigure protectie atat lui, cat si familiei sale, in conditiile.

Alexandru Cumpanasu, semnal de alarma. Ce se intampla cu infractionalitatea la nivelul scolilor si liceelor

Alexandru Cumpanasu a postat un mesaj pe contul de Facebook, in care trage un semnal de alarma: infractionalitatea la nivelul scolilor si liceelor. 112vreausatraiesc. Dragi prieteni, pt ca mai multi colegi.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, o noua plangere la Parchetul General: Cel care minte trebuie sa faca puscarie

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele de la Caracal, a declarat, luni, ca depune o noua plangere penala. Acesta a precizat ca institutia vizata este INML, acuzand ca s-ar fi comis.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala impotriva INML: Cineva minte cu nerusinare!

Alexandru Cumpanasu va depune, luni, la Parchetului General o noua plangere impotriva Institutului National de Medicina Legala. Unchiul Alexandrei Macesanu va cere si audierea tuturor politistilor.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu, o noua plangere la Parchetul General fata de modul defectuos in care legistii au administrat probele furnizate pentru expertiza in cazul Alexandrei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, care a disparut in urma cu o luna si despre care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, anunta ca va depune luni o noua plangere penala la Parchetul General fata de modul defectuos in care Institutul de Medicina Legala a administrat probele furnizate pentru expertiza.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )