Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alexandru Cumpanasu: Gheorghe Dinca a avut patru complici. Am dovezi

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu: Gheorghe Dinca a avut patru complici. Am dovezi

Alexandru Cumpanasu e de parere ca Gheorghe Dinca ar fi avut patru complici care l-au ajutat pentru a savarsi crima. O sa va spun daca Parchetul nu ii va audia saptamana viitoare. Am transmis. continuă pe Antena3

Avocatul sustine ca Gheorghe Dinca a avut un complice: Un tanar la 30 de ani! Ce rol a avut

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, sustine ca Gheorghe Dinca a avut cel putin un complice. Acelasi aparator a dezvaluit ca persoane cu voci diferite ar fi sunat pentru a linisti familia victimei. Ultime informatii: familia Alexandrei Macesanu va fi audiata la DIICOT. Anchetatorii doresc sa refaca drumul fetei din ziua fatidica. Avocatul sustine ca .

CRIME CARACAL Alexandru Cumpanasu, apel URGENT pentru ministrul Fifor: A-16-a zi de cosmar continua Patru SOLICITARI urgente: ARESTATI CLANURILE INTERLOPE!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o la Caracal, transmite catre ministrul de Interne, Mihai Fifor, patru solicitari urgente, intre care inchisoare.

Alexandru Cumpanasu vine cu noi dezvaluiri: Cine sunt cele 4 nume grele de pe plan local din anturajul lui Gheorghe Dinca

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia din cele doua fete rapite si ucise de Gheorghe Dinca, a revenit cu dezvaluiri despre principalul suspect si legatura cu persoane influente din Caracal. intr-o postare pe.

Alexandru Cumpanasu, dezvaluiri incendiare despre Criminalul din Caracal! Incredibil ce au gasit specialistii in laptopul lui Gheorghe Dinca

Noi dezvaluiri incendiare despre crimele comise in Caracal au fost facutede Alexandru Cumpanasu,unchiul Alexandrei Macesanu. Acesta a dezvaluit vineri seara ca in telefonul mobil al inculpatului.

Digi 24: Raspunsul dat de Gheorghe Dinca la ancheta cand a fost intrebat de ce a comis crimele. Marturia primului sau avocat

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dinca, crede ca acesta a avut mustrari de constiinta si de aceea a cedat, intr-un final, in fata anchetatorilor si a inceput sa colaboreze cu acestia.

Cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dinca la ancheta, cand a fost intrebat de ce a comis crimele. Precizarile primului sau avocat

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dinca, crede ca acesta a avut mustrari de constiinta si de aceea a cedat, intr-un final, in fata anchetatorilor si a inceput sa colaboreze cu acestia.

Raspunsul sfidator al lui Gheorghe Dinca la intrebarea: Le-ai ucis pe Alexandra si Luiza?

Bogdan Alexandru, cel care i-a fost alaturi lui Gheorghe Dinca, a dezvaluit ce raspuns sfidator a avut inculpatul cand a fost intrebat daca le-a ucis pe Alexandra si Luiza. Ultimele informatii: ancheta este in curs, oamenii legii cauta si astazi probe in locuinta suspectului, caci mai au doar trei zile la dispozitie, iar cazul ramane .

Alexandru Cumpanasu in lupta pentru adevar: Am fost denigrat in cel mai urat mod cu putinta. Politistii stiau identitatea monstrului, dar nu l-au deranjat nici cu o floare

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat la Antena 3 ca politistii stiau identitatea monstrului Dinca, dar nu l-au deranjat nici cu o floare. Afirmatia a fost facuta in.

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele ucise in Caracal: Oasele gasite in padure NU sunt ale Alexandrei. Cineva are interesul sa decredibilizeze presa prin intoxicare

Alexandru Cumpanasu a precizat ca oasele gasite in padurea din Caracal nu sunt ale Alexandrei, nepoata sa, care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinica in cazul care a cutremurat Romania, si a catalogat drept.

Bogdan Alexandru, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosarul tragediei din Caracal: La reconstituire s-a mers pe un alt traseu decat cel invocat de inculpat (VIDEO)

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca, princpalul suspect al crimelor in serie din Caracal, a afirmat, in direct pe B1TV, ca anchetatorii au mers pe un alt traseu decat cel invocat de incu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )