Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alexandru Cumpanasu, o noua plangere penala la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, o noua plangere penala la Parchetul General

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat ca in cursul zilei de luni va merge la Parchetul General pentru a depune o noua plangere penala fata de INML. Potrivit acestuia, plangerea va. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu, o noua plangere la Parchetul General fata de modul defectuos in care legistii au administrat probele furnizate pentru expertiza in cazul Alexandrei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, care a disparut in urma cu o luna si despre care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, anunta ca va depune luni o noua plangere penala la Parchetul General fata de modul defectuos in care Institutul de Medicina Legala a administrat probele furnizate pentru expertiza.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, o noua plangere la Parchetul General: Cel care minte trebuie sa faca puscarie

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele de la Caracal, a declarat, luni, ca depune o noua plangere penala. Acesta a precizat ca institutia vizata este INML, acuzand ca s-ar fi comis.

Alexandru Cumpanasu, o noua plangere la Parchetul General: Mor cu ei de gat!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, va merge luni la Parchetul General pentru a depune o noua plangere penala fata de INML. Potrivit unui anunt publicat pe pagina sa de Facebook, plangerea va cuprinde o.

Alexandru Cumpanasu, prima reactie dupa depunerea plangerii penale impotriva INML: Avem o situatie cel putin bizara

Alexandru Cumpanasu a depus in cursul zilei delunio noua plangere penala. Unchiul Alexandrei Macesanu a depus a patra plangere la Parchetului General impotriva Institutului National de.

Alexandru Cumpanasu: Vom depune o plangere penala la Parchetul General impotriva INML. Au fost scurgeri de informatii

Alexandru Cumpanasu sustine ca va depune o plangere penala impotriva INML, dupa ce raportul Corpului de Control al ministerului Sanatatii cu privire la acest caz a fost facut public. Este un raport.

Alexandru Cumpanasu anunta ca depune plangere penala impotriva INML pe baza raportului de la Ministerul Sanatatii

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a anuntat, vineri, ca depune plangere penala la Parchetul General impotriva Institutului National de Medicina Legala, dupa ce a primit raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Despre modificarile legislative anuntate a declarat ca sunt inutile.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala impotriva INML: Cineva minte cu nerusinare!

Alexandru Cumpanasu va depune, luni, la Parchetului General o noua plangere impotriva Institutului National de Medicina Legala. Unchiul Alexandrei Macesanu va cere si audierea tuturor politistilor.

Alexandru Cumpanasu a publicat Raportul Corpului de Control al ministrului Sanatatii la INML: Voi depune o plangere penala fata de angajatii INML care si-au batut joc de noi

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat, vineri, pe Facebook, raportul Corpului de Control al MinistruluiSanatatii. Cumpanasu a anuntat ca va depune, luni, o plangere penala fat.

Ce a gasit corpul de control al ministrului Sanatatii la Institutul de Medicina Legala. Cumpanasu: Voi depune plangere penala fata de angajati

Alexandru Cumpanasu a publicat rezultatele controlului Corpului de control al ministrului Sanatatii realizat la INML, in urma plangerii sale. Ce concluzii se desprind.

Alexandru Cumpanasu: isi bat joc de noi toti. Nu e acceptabil asa ceva. Ne-au transmis condoleante, apoi s-au razgandit

Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul in care isi fac treaba autoritatile in cazul disparitiilor din Caracal si e convins ca vrea sa depunao plangere penala impotriva INML,dupa ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )