Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alexandru Cumpanasu, plangere penala impotriva INML: Cineva minte cu nerusinare!

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, plangere penala impotriva INML: Cineva minte cu nerusinare!

Alexandru Cumpanasu va depune, luni, la Parchetului General o noua plangere impotriva Institutului National de Medicina Legala. Unchiul Alexandrei Macesanu va cere si audierea tuturor politistilor. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu anunta ca depune plangere penala impotriva INML pe baza raportului de la Ministerul Sanatatii

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a anuntat, vineri, ca depune plangere penala la Parchetul General impotriva Institutului National de Medicina Legala, dupa ce a primit raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Despre modificarile legislative anuntate a declarat ca sunt inutile.

Alexandru Cumpanasu: isi bat joc de noi toti. Nu e acceptabil asa ceva. Ne-au transmis condoleante, apoi s-au razgandit

Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul in care isi fac treaba autoritatile in cazul disparitiilor din Caracal si e convins ca vrea sa depunao plangere penala impotriva INML,dupa ce.

Alexandru Cumpanasu: Vom depune o plangere penala la Parchetul General impotriva INML. Au fost scurgeri de informatii

Alexandru Cumpanasu sustine ca va depune o plangere penala impotriva INML, dupa ce raportul Corpului de Control al ministerului Sanatatii cu privire la acest caz a fost facut public. Este un raport.

Alexandru Cumpanasu, o noua plangere la Parchetul General: Mor cu ei de gat!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, va merge luni la Parchetul General pentru a depune o noua plangere penala fata de INML. Potrivit unui anunt publicat pe pagina sa de Facebook, plangerea va cuprinde o.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, o noua plangere la Parchetul General: Cel care minte trebuie sa faca puscarie

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele de la Caracal, a declarat, luni, ca depune o noua plangere penala. Acesta a precizat ca institutia vizata este INML, acuzand ca s-ar fi comis.

Alexandru Cumpanasu, prima reactie dupa depunerea plangerii penale impotriva INML: Avem o situatie cel putin bizara

Alexandru Cumpanasu a depus in cursul zilei delunio noua plangere penala. Unchiul Alexandrei Macesanu a depus a patra plangere la Parchetului General impotriva Institutului National de.

Alexandru Cumpanasu a publicat Raportul Corpului de Control al ministrului Sanatatii la INML: Voi depune o plangere penala fata de angajatii INML care si-au batut joc de noi

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat, vineri, pe Facebook, raportul Corpului de Control al MinistruluiSanatatii. Cumpanasu a anuntat ca va depune, luni, o plangere penala fat.

Alexandru Cumpanasu, o noua plangere penala la Parchetul General

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat ca in cursul zilei de luni va merge la Parchetul General pentru a depune o noua plangere penala fata de INML. Potrivit acestuia, plangerea va.

Ce a gasit corpul de control al ministrului Sanatatii la Institutul de Medicina Legala. Cumpanasu: Voi depune plangere penala fata de angajati

Alexandru Cumpanasu a publicat rezultatele controlului Corpului de control al ministrului Sanatatii realizat la INML, in urma plangerii sale. Ce concluzii se desprind.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu, o noua plangere la Parchetul General fata de modul defectuos in care legistii au administrat probele furnizate pentru expertiza in cazul Alexandrei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, care a disparut in urma cu o luna si despre care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, anunta ca va depune luni o noua plangere penala la Parchetul General fata de modul defectuos in care Institutul de Medicina Legala a administrat probele furnizate pentru expertiza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )