Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alexandru Cumpanasu, viziune cu Alexandra Macesanu: Am vazut-o clar. Era pe un pod si zambea

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, viziune cu Alexandra Macesanu: Am vazut-o clar. Era pe un pod si zambea

Alexandru Cumpanasu a transmis un mesaj cutremurator pe pagina personala de Facebook. Alexandra Macesanu i-ar fi aparut in vis in urma cu o seara. Adolescenta se afla pe un pod si ii zambea. El o striga cu. continuă pe Antena3

STIREA ZILEI in CAZUL CARACAL! Alexandru Cumpanasu RUPE TACEREA despre NEPOATA SA! Este vorba despre oameni din...

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, tanara care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, vine cu noi informatii uluiotare despre Cazul Caracal! Dupa ce luni de zile a sustinut ca nepoata sa.

Legatura dintre Alexandru Cumpanasu si familia Alexandrei Macesanu. Detaliul de la mormantul pregatit victimei lui Gheorghe Dinca

Alexandra Macesanu a disparut deja de cateva luni bune, timp in care nu s-a mai aflat nimic de un posibil loc in care sa fie gasita. Ipoteza mortii adolesecentei in varsta de 15 ani devina tot mai pregnanta si mai reala cu atat mai mult cu cat tatal fetei i-a pregatit deja locul de veci .

BOMBA! Alexandra Macesanu a reusit sa trimita PRIMUL MESAJ de cand a disparut! Adolescenta a luat legatura chiar cu unchiul ei, Alexandru Cumpanasu

S-a intamplat o mare minune! Alexandru Cumpanasu a declarat ca a intalnit-o pe nepoata lui, Alexandra Macesanu, dupa luni bune de la disparitie. Chiar daca totul s-a intamplat doar in vis, el.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu, marturisiri neasteptate despre Alexandra. Ce a reusit sa afle in urma investigatiilor

Desi s-a presupus inca din prima zi a descoperirii cazului socant de la Caracal faptul ca Alexandra Macesanu a fost omorata cu brutalitate de catre Gheorghe Dinca, familia a sperat pana in ultima clipa ca fata sa fie inca in viata. Iata ce a descoperit Alexandru Cumpanasu in timpul ivestigatiilor si care este ultimul verdict.

Alexandru Cumpanasu, anunt trist despre nepoata lui: Nu mai am nicio informatie certa ca Alexandra Macesanu este in viata

Daca din iulie pana acum credea cu tarie ca Alexandra Macesanu traieste, Alexandru Cumpanasu a marturisit acum ca nu mai are nicio dovada ca adolescenta ar fi in viata. Informatia certa.

Cosmar in Romania! S-a aflat unde va fi inmormantata ALEXANDRA MACESANU! Nebunie in cazul CARACAL

Soc in cazul Caracal! Parintii Alexandrei Macesanu i-au pregatit deja locul de veci pentru fiica lor, desi nu s-au impacat cu ideea mortii tinerei ucisa de monstrul din Caracal. Alexandra Macesanu.

Unde va fi inmormantata Alexandra Macesanu. Tatal ei a pregatit locul de veci

Chiar daca parintii Alexandrei Macesanu nu sunt impacati cu ideea ca fiica lor este moarta si spera sa fie in viata, tatal, Ioan Macesanu i-a pregatit un loc de veci fiicei sale. Alexandra Macesanu.

VIDEO viral cu Alexandru Cumpanasu. A tras cu arma, in direct, la TVR, in emisiunea lui Ionut Cristache

Pusca si cureaua latahobby-ul mi-l schimb indata! Pentru prima oara in postura unui candidat la prezidentiale, Alexandru Cumpanasu face ce face si ajunge din ce in ce mai des pe micile ecrane. Nu asta ar fi mirarea, reclama e reclama, mai ales in perioada de foc in care ne aflam, dar modul in care s-a .

SOC! S-A AFLAT UNDE ESTE iNGROPATA Alexandra Macesanu! VESTEA care a iNGROZIT ROMANIA!

Ancehtatorii au facut mai multe cercetari in urma cu mai multe zile. O echipa a mers chiar la cimitirul din Caracal pentru a cautaramasitele Alexandrei Macesanu, fata disparuta, in luna iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )