Libnet.ro
UNICEF

15:00

STIREA ZILEI in CAZUL CARACAL! Alexandru Cumpanasu RUPE TACEREA despre NEPOATA SA! Este vorba despre oameni din...

B1 B1,
STIREA ZILEI in CAZUL CARACAL! Alexandru Cumpanasu RUPE TACEREA despre NEPOATA SA! Este vorba despre oameni din...

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, tanara care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, vine cu noi informatii uluiotare despre Cazul Caracal! Dupa ce luni de zile a sustinut ca nepoata sa. continuă pe B1

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu, marturisiri neasteptate despre Alexandra. Ce a reusit sa afle in urma investigatiilor

Desi s-a presupus inca din prima zi a descoperirii cazului socant de la Caracal faptul ca Alexandra Macesanu a fost omorata cu brutalitate de catre Gheorghe Dinca, familia a sperat pana in ultima clipa ca fata sa fie inca in viata. Iata ce a descoperit Alexandru Cumpanasu in timpul ivestigatiilor si care este ultimul verdict.

Prezentator de la B1 TV, dat afara din cauza lui Cumpanasu. Ce s-a intamplat dupa cazul Caracal

Un prezentator de la B1 TV a fost dat afara din cauza unei legaturi mai vechi cu Alexandru Cumpanasu. Alex Ferariu a incetat colaborarea cu postul de televiziune dupa ce numele sau a aparut in declaratia de avere a candidatului la alegerile prezidentiale. Moderatorul TV l-a imprumutat cu suma de 300. 000 de euro in anul .

Alexandru Cumpanasu, cel mai cautat candidat la prezidentiale. Ce apare pe Google, atunci cand ii scrii numele

Avem o gama variata de candidati la prezidentiale, iar dintre ei rasare falnic Alexandru Cumpanasu. A devenit o voce dupa cazul Caracal, s-a bagat in politica, vorbeste in lacrimi despre Romania si se bucura de sustinerea multor oameni din afara granitelor tarii, drept pentru care are si multe cautari pe Google. Ce apare atunci cand .

STUDIU Cine e Alexandru Cumpanasu? Ce cauta romanii pe Google privind alegerile prezidentiale 2019: Cumpanasu suscita cel mai mare interes

Pe Google, Alexandru Cumpanasu este cel mai cautat candidat la alegerile prezidentiale. El si-a capatat notorietatea dupa tragedia de la Caracal, cand nepoata sa de 15 ani, Alexandra Macesanu, a fost rapita si ucisa.

Anamaria Prodan RUPE TACEREA despre SARCINA PIERDUTA! DETALII NESTIUTE din VIATA PRIVATA! Cel mai mare regret

Anamaria Prodan si-a deschis sufletul si a oferit publicului detalii nestiute despre viata personala, lupta cu kilogramele, operatii estetice si viata de impresar.

Alexandru Cumpanasu, anunt trist despre nepoata lui: Nu mai am nicio informatie certa ca Alexandra Macesanu este in viata

Daca din iulie pana acum credea cu tarie ca Alexandra Macesanu traieste, Alexandru Cumpanasu a marturisit acum ca nu mai are nicio dovada ca adolescenta ar fi in viata. Informatia certa.

Dinca a cedat nervos! Gestul pe care l-a facut in cazul Caracal: Spunea ca nu ma suporta

Dinca pare ca a avut totul aranjat si bine gandit, insa acum nu si-a mai putut tine frau trairile si a facut un gest la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Ce a facut de data aceasta principalul suspect in cazul Caracal? Dinca nu a mai suportat! Ce gest a facut acesta? Cazul Caracal pare .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )