Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alexandru Nazare: Am avut discutii cu directorii din Ministerul Finantelor despre marile proiecte de investitii cu fonduri europene. Vom face o monitorizare foarte stricta a lor, lunar si trimestrial (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Nazare: Am avut discutii cu directorii din Ministerul Finantelor despre marile proiecte de investitii cu fonduri europene. Vom face o monitorizare foarte stricta a lor, lunar si trimestrial (VIDEO)

Alexandru Nazare a preluat, joi, conducerea Ministerului Finantelor de la Florin Citu, care a ajuns sef al noului Cabinet. Nazare a spus ca deja au avut loc discutii cu directorii din Minister despre executia. continuă pe B1

Cine e Alexandru Nazare, propus ministru de Finante. Rolul pe care l-a avut in negocierile la finalul carora Bucurestiul a fost ales sa gazduiasca Centrul Cyber al UE

Alexandru Nazare se intoarce in Ministerul Finantelor, de aceasta data ca ministru. Pentru cateva luni, intre aprilie si noiembrie 2010, el a fost secretar de stat.

Alexandru Nazare a preluat mandatul la Finante. Citu:O decizie privind amanarea ratelor, dupa discutii cu sistemul bancar

Alexandru Nazare a preluat joi mandatul de ministru al Finantelor de la Florin Citu, cei doi discutand joi despre buget, urmand ca saptamana viitoare noul ministru sa prezinte executia bugetara pe 11 luni.

Primele trei prioritati ale ministrului propus la Finante - Alexandru Nazare. Tinta deficitului in 2021: 7% din PIB A primit aviz favorabil in comisii

Alexandru Nazare, ministrul propus al Finantelor, a spus ca la inceput are trei prioritati, dar inainte de asta a precizat ca se va concentra pe definitivarea bugetului care este programata la inceputul anului viitor. El a facut declaratiile in cadrul audierii sale din Comisiile reunite de buget-finante. El a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Finantelor. A avut 20 voturi pentru si 12 voturi impotriva.

Alexandru Nazare (ministrul Finantelor): Ne propunem sa facem o monitorizare foarte stricta a proiectelor majore de investitii. Transmitem un semnal pe aceasta cale ministerelor care le gestioneaza

Ne intereseaza in special executia pe marile proiecte de investitii, proiecte din fonduri europene majore care trebuie sa se deruleze in cel mai bun mod si pentru aceasta ne propunem sa facem o monitorizare foarte stricta a lor, atat lunar cat si trimestrial, astfel incat sa avem proiectele intr-o derulare foarte buna, a declarat ministrul Finantelor Publice, Alexandru Nazare.

Ministerul Finantelor a atras astazi 105 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, joi, 105 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de miercuri, cand a imprumutat 984,5 milioane de lei, la o dobanda de 2,54% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 34 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza Agerpres.

Ministerul Finantelor a atras, luni, 979 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 979,4 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 85 de luni, la un randament mediu de 2,88% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Inspector din Directia pentru Minoritati din Ministerul Eductiei acuzat ca ar fi injurat Fir-ati ai dracu de tigani!, inaintea unei conferinte despre romi

Fir-ati ai dracu de tigani! - ar fi spus un inspector general scolar in Directia de Minoritati si Relatia cu Parlamentul din Ministerul Educatiei, inaintea unei video-conferinte organizate pentru a celabra minoritatile nationale din Romaniaa, afirma sociologul Gelu Duminica. El spune ca este vorba despre o inspectoare care a avut probleme cu conectarea si s-ar fi enervat si a injurat nestiind ca este auzita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )