Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministerul Finantelor a atras astazi 105 de milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a atras astazi 105 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, joi, 105 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de miercuri, cand a imprumutat 984,5 milioane de lei, la o dobanda de 2,54% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 34 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a atras, luni, 979 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 979,4 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 85 de luni, la un randament mediu de 2,88% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Transporturilor vrea sa investeasca peste 113 milioane lei in modernizarea infrastructurii de energie electrica din Portul Constanta

Ministerul Transporturilor vrea sa investeasca peste 113,39 milioane lei in modernizarea infrastructurii de distributie a energiei electrice in Portul Constanta, proiect ce au putea dura doi ani si jumatate, potrivit unui proiect de Hotarare a Guvernului publicat in dezbatere de minister.

Ajutoarele de stat pentru antreprenori: Plati de circa 666 milioane lei la Masurile 1 si 2

Aproape 15. 000 de firme, PFA si alti beneficiari au primit ajutoare de stat de circa 666 milioane de lei prin Masurile 1 si 2 de granturi pentru capital de lucru, potrivit unei situatii de la Ministerul Economiei, publicate joi, 24 decembrie 2020.

Alexandru Nazare: Am avut discutii cu directorii din Ministerul Finantelor despre marile proiecte de investitii cu fonduri europene. Vom face o monitorizare foarte stricta a lor, lunar si trimestrial (VIDEO)

Alexandru Nazare a preluat, joi, conducerea Ministerului Finantelor de la Florin Citu, care a ajuns sef al noului Cabinet. Nazare a spus ca deja au avut loc discutii cu directorii din Minister despre executia.

MAI, despre controalele privind regulile de protectie sanitara: Peste 6.500 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 1,3 milioane lei, aplicate in ultimele 24 de ore (VIDEO)

Peste 6. 500 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 1,3 milioane de lei, au fost aplicate in ultimele 24 de ore, pe fondul actiunilor de verificare a modului in care sunt respectate masurile de protectie.

Creante de 13,1 milioane lei detinute de familia Pogonaru, transformate in actiuni Promateris

Producatorul de ambalaje din materiale regenerabile si biodegradabile Promateris fostul Prodplast - PPL) isi va majoara capitalul cu 13,334 milioane de actiuni, cea mai mare parte fiind creante fata de companie detinute de directorul general Tudor Georgescu, omul de afaceri Florin Pogonaru si o serie de firme controlate de acesta, ce vor fi transformate in actiuni, reiese din raportul publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )