Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alexandru Pinzari nu recunoaste Guvernul Maiei Sandu: Ministrul meu este ministrul Jizdan

Adevărul Adevărul,
Alexandru Pinzari nu recunoaste Guvernul Maiei Sandu: Ministrul meu este ministrul Jizdan

Seful Inspectoratului General de Politie, Alexandru Pinzari, a dat de inteles ca ramane in subordinea Guvernului Pavel Filip si nu se va supune Guvernului Maiei Sandu, declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala. continuă pe Adevărul

Eugen Tomac:Romania trebuie sa recunoasca Guvernul Maiei Sandu

Deputatul roman Eugen Tomac a declarat ca are multe puncte de vedere diferite fata de liderii politici proeuropeni de la Chisinau, dar nu poat sa nu saluta miscarea curajoasa a acestora de a forma o majoritate parlamentara si a investi un nou Guvern.

Guvernul Maiei Sandu, declarat neconstitutional de CCM

Curtea Constitutionala a anuntat ca declara neconstitutional decretul presedintelui Republicii Moldova din 8 iunie 2019 privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru al Republicii Moldova.

Uniunea Europeana recunoaste Guvernul condus de Maia Sandu in Republica Moldova

Lovitura teribila pentru Vladimir Plahotniuc in lupta pentru controlul asupra Republicii Moldova. Federinca Mogherini, sefa diplomatiei Uniunii Europene, a anuntat recunoastere guvernului condus de Maia Sandu,.

Guvernul Maiei Sandu, investit in functie: incepand de astazi, regimul oligarhic este in opozitie

Lidera PAS, Maia Sandu, a fost votata in functia de prim-ministru al Republicii Moldova sambata, 8 iunie, de deputatii PSRM si ACUM, in cadrul unei sedinte a Parlamentului declarata neconstitutionala de Curtea Constitutionala. La scurt timp, Guvernul Sandu a fost investit in functie intr-o sedinta solemna petrecuta tot in incinta Parlamentului.

Igor Dodon a semnat decretul de numire a Maiei Sandu in functia de premier

Presedintele Igor Dodon a semnat decretul de numire in functia de prim-ministru a liderei Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu. Seful statului anunta ca a semnat decretul in conformitate cu prevederile Constitutiei Republicii Moldova, ca urmare a consultarii fractiunilor parlamentare, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )