Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alexandru Rafila se afla in izolare

România Liberă România Liberă,
Alexandru Rafila se afla in izolare

Profesorul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, se afla in izolar. continuă pe România Liberă

Alexandru Rafila, in izolare dupa un membru al familiei s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila a intrat in izolare

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru postul de premier, se afla in izolare, dupa ce sotia sa a fost confirmata cu COVID-19, potrivit unor surse politice.

Dincu: Daca va accepta propunerea PSD de a fi premier, Alexandru Rafila ar fi o varianta de nerefuzat

Daca profesorul Alexandru Rafila ar accepta sa fie premier, ar fi o propunere de nerefuzat, pentru ca suntem in mijlocul unei crize pandemice, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. Acesta a precizat ca Alexandru Rafila nu a fost confirmat in forul statutar.

Alexandru Rafila, in izolare dupa ce sotia s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Alegeri parlamentare 2020. Firea: Presedintele trebuie sa accepte propunerea noastra: Alexandru Rafila. Cer demisia ministrului Finantelor

Alegeri parlamentare 2020. Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, cere presedintelui Klaus Iohannis sa accepte propunerea lor de premier, pe Alexandru Rafila. De asemenea, liderul PSD cere demisia lui Florin Citu.

Marcel Ciolacu: La propunerea mea, maine sau poimaine, il vom desemna pe Alexandru Rafila ca eventual prim-ministru Politica nu este balet, facem politica (VIDEO)

Marcel Ciolacu a anuntat ca la nivelul PSD va fi organizat maine sau poimaine un Consiliu Politic National unde, la propunerea sa, Alexandru Rafila va fi desemnat candidat al formatiunii pentru pozitia de pr.

Medicul Alexandru Rafila, izolat la domiciliu, dupa ce sotia sa a fost diagnosticata cu virusul COVID-19

Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare, dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru COVID-19. Mediculmicrobiolog propusde PSD pentru postul de premier a confirmat informatia pentru.

Marcel Ciolacu: Profesorul Alexandru Rafila este una dintre variantele PSD pentru sefia noului guvern

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica, in direct la Antena 3, ca Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, este una dintre variantele acestui partid pentru functia de prim-ministru.

Medicul Alexandru Rafila, reactie neasteptata dupa ce a aflat ca i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului. Cum a primit vestea

Surpriza neasteptata pentru romani dupa rezultatele partiale la alegerile parlamentare desfasurate duminica. in acest moment, potrivit exit-poll-ului, PSD conduce detasat clasamentul, astfel ca liderul partidului a inceput sa-si faca socotelile cu privire la candidatii partidului care ar putea ocupa functia de premier. Marcel Ciolacu, propunerea surpriza din partea PSD Nici nu s-au aflat inca rezultatele .

Alexandru Rafila, surprins dupa ce Marcel Ciolacu l-a propus pentru functia de premier: Si pentru mine a fost o surpriza

Alexandru Rafila s-a declarat surprins de nominalizarea sa pentru functia de premier al Romaniei, in urma alegerilor parlamentare 2020. Presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca medicul se afla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )