Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alexandru Rafila avertizeaza ca numarul cazurilor de COVID-19 ar putea creste, odata cu reluarea cursurilor in luna septembrie

B1 B1,
Alexandru Rafila avertizeaza ca numarul cazurilor de COVID-19 ar putea creste, odata cu reluarea cursurilor in luna septembrie

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie avertizeaza ca numarul cazurilor de COVID-19 ar putea creste, odata cu. continuă pe B1

Alexandru Rafila: Virusul nu va disparea dupa al doilea val. in lipsa unui vaccin ar dura 15 ani sa ne imunizam pe cale naturala

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie Alexandru Rafila a declarat joi seara la Digi24 ca virusul SARS-CoV-2 nu va disparea nici dupa al doilea val si ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca sa traiasca cu el in anii urmatori. De asemenea, acesta atrage atentia ca in lipsa unui vaccin viabil, imunizarea pe cale daturala ar putea sa dureze 15 ani.

Alexandru Rafila, semnal de alarma cu privire la mastile purtate de copii la inceperea scolilor. Ar putea fi inutile

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a vorbit despre masura anuntata de Guvern prin care copiii sunt obligati sa poarte masti odata cu inceperea scolilor.

ALEXANDRU RAFILA: Riscul infectarii in restaurante e mai mare decat pe terase

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mare in restaurante decat pe terase pentru ca este spatiu inchis versus spatiu deschis.

ALEXANDRU RAFILA: Cu siguranta vom vedea o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 dupa inceperea scolii

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca va fi o crestere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 dupa inceperea anului scolar.

ALEXANDRU RAFILA: Scoala, intr-un fel sau altul, trebuie sa reinceapa

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, considera ca, intr-un fel sau altul, scoala trebuie sa reinceapa, argumentand ca trebuie puse in balanta protejarea copiilor de infectia cu noul coronavirus, dar si dezvoltarea lor normala, intrucat ei au nevoie de interactiune unii cu altii si cu profesorii.

Digi24: Cine sunt primii romani care vor primi vaccinul anti-Covid. Ce spune Alexandru Rafila despre obligativitatea vaccinarii

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre vaccinul anti-Covid si despre cine va avea acces mai intai la vaccinare. in opinia lui, vaccinul anti-Covid nu ar trebui sa fie obligatoriu.

Primii romani care vor primi vaccinul anti-COVID. Anuntul facut de dr. Alexandru Rafila

Coronavirus in Romania. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit duminica despre romanii care va avea acces mai intai la vaccinul anti-COVID.

Alexandru Rafila: Riscul infectarii in restaurante e mai mare decat pe terase

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mare in restaurante decat pe terase pentru ca este spatiu inchis versus spatiu deschis.

Alexandru Rafila: Cu siguranta vom vedea o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, dupa inceperea scolii

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca vom avea parte o crestere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 dupa inceperea anului scolar, acesta precizand ca ar trebui regandita interactiunea copiilor cu persoanele varstnice din familie, odata cu inceperea scolii, printr-un set de reguli stabilite in casa.

Alexandru Rafila: Fara un vaccin, imunizarea pe cale naturala ar dura circa 15 ani. Oamenii trebuie sa inteleaga ca vom trai cu acest virus in anii urmatori

Virusul SARS-CoV-2 nu o sa disparanici dupa al doilea val si va trebui sa ne obisnuim sa traim cu el in anii urmatori, sustine Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )