Libnet.ro
UNICEF

17:31

Digi24: Cine sunt primii romani care vor primi vaccinul anti-Covid. Ce spune Alexandru Rafila despre obligativitatea vaccinarii

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Cine sunt primii romani care vor primi vaccinul anti-Covid. Ce spune Alexandru Rafila despre obligativitatea vaccinarii

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre vaccinul anti-Covid si despre cine va avea acces mai intai la vaccinare. in opinia lui, vaccinul anti-Covid nu ar trebui sa fie obligatoriu. continuă pe Hotnews

Primii romani care vor primi vaccinul anti-COVID. Anuntul facut de dr. Alexandru Rafila

Coronavirus in Romania. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit duminica despre romanii care va avea acces mai intai la vaccinul anti-COVID.

Unde merg banii dupa rectificarea bugetara. Care sunt romanii care vor primi bani in plus

Florin Citu, Ministrul Finantelor a postat pe pagina personala de socializare sumele pe care ministerele le vor primi in urma rectificarii bugetare. Ce romani vor primi bani in urma rectificarii bugetare Transparenta si Profesionalism. Este foarte important sa stiti in ce sectoare ale economiei au fost alocati mai multi bani in 2020 fata de bugetul .

Guvernul Orban dubleaza salariile acestor bugetari in plina pandemie. Cine sunt norocosii care vor primi mai multi bani

Romania a primit de la UE 79,9 miliarde de euro, fonduri care trebuie folosite in principal pentru redresarea economiei. Un proiect de ordonanta de urgenta a Guvernului Orban arata ca, din acesti bani 30,4 miliarde de euro vor merge catre instrumentul de finantare Mecanismul de redresare si rezilienta, structurati sub forma de granturi 13,7 mld euro si sub forma de imprumuturi 16,6 miliarde de euro.

Acestia sunt primii interlopi din Romania. Cine au fost si cum au scris istorie

Cine au fost primii interlopi din Romania poate fi intrebarea de pe buzele multora. Gica Cioc, zis si Balaurul, din cauza temperamentului violent, Sandu Moise, zis si Hitler, din cauza mustatii, Nicolae Purecica, zis Nae Chiorul, aveau sa terorizeze orase intregi cu crimele lor. Nicolae Nae Chioru, Hitler, Balaurul sau Gica Cioc Povestea il are .

GABRIELA FIREA: Muncitorii depistati pozitiv cu noul coronavirus vor primi toate ingrijirile la spitalele din Capitala

Muncitorii indieni angajati la o firma privata de constructii din Bucuresti depistati pozitiv cu COVID vor primi toate ingrijirile medicale de care au nevoie la spitalele din Capitala, precizeaza, astazi, primarul general Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook.

Germania testeaza venitul minim garantat. 120 de germani vor primi cate 1.200 de euro timp de trei ani

Germania se alatura tarilor care vor sa experimenteze acordarea unui venit minim garantat, scrie Business Insider.

Orban: Firmele afectate restrictiile din starea de urgenta si cea de alerta vor primi 1 miliard de euro

Companiile din domeniile afectate de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicatii online care ar putea fi functionala pana la inceputul lunii septembrie, a declarat, la Arad, premierul Ludovic Orban.

PENSII 2020. Acesti pensionari vor primi 1.154 de lei, incepand cu 1 septembrie 2020!

Patru categorii de pensii se vor majora de la 1 septembrie, ca urmare a deciziei Executivului. Anuntul a fost facut de Casa Nationala de Pensii Publice.

Avocatul Piperea: Am dovezi ca romani care nu au facut niciodata test COVID-19 au fost anuntati ca testul lor a iesit pozitiv!

Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea a afirmat, vineri, la Antena 3, ca are dovezi clare ca mai multe persoane care au fost chemate sa-si faca testul COVID nu s-au mai prezentat, din diverse motive, obiective sau mai putin obiective, dar au primit pe mail instiintare scrisa ca testul lor este pozitiv.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )