Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alexandru Rafila, despre cresterea cazurilor de coronavirus: Sa nu ne panicam, sa nu cream o isterie

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, despre cresterea cazurilor de coronavirus: Sa nu ne panicam, sa nu cream o isterie

Alexandru Rafila a declarat ca nu trebuie sa ne panicam din cauza cresterii numarului de infectari cu coronavirus. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila, despre cresterea numarului de cazuri: Nu am incheiat pandemia de coronavirus

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de cazuri de coronavirus. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca guvernul trebuie sa-si asume politic decizia daca prelungeste sau nu starea de alerta.

Alexandru Rafila, despre pericolul care ne pandeste in mall-uri. Ce conditii trebuie sa respecte magazinele dupa redeschidere: Aglomeratia produce transmiterea bolii

Medicul Alexandru Rafila a explicat ce presupune deschiderea mall-urilor din perspectiva patronilor de magazine, dar si din cea a clientilor. Riscul transmiterii virusului in spatii aglomerate este extrem de mare, motiv pentru care toata lumea trebuie sa tina cont de niste reguli extrem de clare si bine definite. Aglomeratia produce transmiterea bolii Alexandru Rafila, reprezentantul .

Ce spune Alexandru Rafila despre informatiile contradictorii ale OMS privind pacientii cu coronavirus asimptomatici

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) Alexandru Rafila explica printr-o problema legata de strategia de comunicare a organizatiei informatiile contradictorii transmise de OMS legate de transmiterea coronavirusului de catre pacientii asimptomatici. Initial, un reprezentant al OMS a spus ca virusul se transmite doar in cazuri foarte rare, la mai putin de 24 de ore a revenit afirmand ca a fost o neintelegere si ca, de fapt, rata pacientilor fara simptome capabili sa imprastie virusul variaza intre 16 si 40%.

Alexandru Rafila, despre prelungirea starii de alerta: Trebuie pastrata o parghie administrativa care sa poata sa faca fata unei urgente de sanatate publica

In contextul prelungii starii de alerta trebuie sa fie pastrata o parghie administrativa, fiind nevoie de o decizie politica in acest sens, este de parere presedintele Societatii Romane de.

ALEXANDRU RAFILA: Trebuie pastrata o parghie administrativa care sa poata sa faca fata unei urgente de sanatate publica

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, considera, in contextul discutiilor referitoare la prelungirea starii de alerta, ca trebuie sa fie pastrata o parghie administrativa, fiind nevoie de o decizie politica in acest sens.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre cresterea numarului de cazuri pe teritoriul Romaniei: Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la asta

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a comentat, sambata, situatia noilor cazuri de infectare cu COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, precizand ca numarul cazurilor active s-au.

Recomandarea facuta de Alexandru Rafila pentru toti cei care au planuri de vacanta

Romanii isi pot petrece vacanta din 2020 in tari care nu au fost afectate de pandemia de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )