Libnet.ro
UNICEF

19:15

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre cresterea numarului de cazuri pe teritoriul Romaniei: Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la asta

B1 B1,
CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre cresterea numarului de cazuri pe teritoriul Romaniei: Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la asta

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a comentat, sambata, situatia noilor cazuri de infectare cu COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, precizand ca numarul cazurilor active s-au. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre slujbele religioase: Sa ajungem la slujbe in interior, cu anumite masuri, poate la urmatoarea faza de relaxare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. in ceea ce.

Alexandru Rafila, despre cresterea numarului de cazuri: Nu am incheiat pandemia de coronavirus

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de cazuri de coronavirus. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca guvernul trebuie sa-si asume politic decizia daca prelungeste sau nu starea de alerta.

Raed Arafat, despre teoria conspiratiei in pandemia de COVID-19: Pana nu avem alte probe, mergem pe ideea mutatiei. Avem o problema serioasa cu care se confrunta tot mapamondul

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a comentat, in cadrul unui interviu, teoria potrivit careia pandemia de coronavirus este o conspiratie. Pandemia de COVID-19, o teorie a.

VIDEO Ministrul Sanatati: Masurile de relaxare nu vor fi afectate de cresterea numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri, la Alba Iulia, ca cei care contesta starea de alerta trebuie sa-si revizuiasca atitudinea si pozitia si a compeltat ca, in conditiile de relaxare, este posibil sa creasca numarul de cazuri de infectare cu coronavirus.

Arafat, despre teoriile conspiratiei pe coronavirus: Asta inseamna ca a stat americanul, cu rusul, cu chinezul si au complotat impotriva propriilor populatii Factura va fi in vieti omenesti

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca autoritatilor le este tot mai greu sa le explice oamenilor ca totusi exista COVID-19 si ca trebuie luate masuri de protectie, in contextul teoriilor conspiratiei pe aceasta tema. Daca e o conspiratie, sa inteleaga lumea ca s-a intamplat un lucru extraordinar: inseamna ca a stat americanul, cu rusul, cu chinezul, cu japonezul, cu Europa, cu toata lumea si au facut o conspiratie impotriva populatiilor proprii. Nu a fost asa ceva, a afirmat seful DSU.

Raed Arafat, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a crescut simtitor: Numarul cazurilor active s-a deteriorat

Raed Arafat a declarat ca situatia infectiilor cu coronavinus si, in mod deosebit, numarul cazurilor active s-au deteriorat in ultimele zile, ca efect al masurilor de relaxare.

Raed Arafat: Ne pregatim clar pentru valul doi de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat ca Protectia Civila Europeana se pregateste pentru un eventual val doi al pandemiei de COVID-19, dar nu se stie daca acesta va fi mai puternic sau mai slab decat cel din prezent.

Raed Arafat: Este pandemia este o conspiratie? S-a intamplat un lucru extraordinar

Seful DSU, Raed Arafat, a spus ca, in continuare, multi oameni cred ca pandemia este o conspiratie, insa acest lucru nu este posibil pentru ca asta ar insemna ca toate puterile lumii s-au inteles si au facut o conspiratie impotriva populatiilor proprii.

CORONAVIRUS |Starea de urgenta epidemica, prelungita in Bulgaria dupa cresterea numarului de cazuri de COVID-19: isi vor mai putea face romanii vacanta in tara vecina?

Ca urmare a cresterii numarului de cazuri noi de coronavirus pe teritoriul tarii, Bulgaria prelungeste starea de urgenta epidemica, pana la sfarsitul lunii iunie, a anuntat premierul Boiko Borisov, noteaza.

Raed Arafat: Situatia infectiilor cu SARS-CoV-2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat

In ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-CoV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat, afirma Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Coronavirus in Romania: Numarul de cazuri a ajuns la 21. 679, dupa cel mai mare bilant zilnic de dupa 9 mai Au fost raportate 14 noi decese.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )