Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alexandru Rafila, despre inceperea noului an scolar: Aceasta materie e foarte riscanta. Nu recomandam!

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, despre inceperea noului an scolar: Aceasta materie e foarte riscanta. Nu recomandam!

Cursul de muzica nu este recomandat in noul an scolar. Anuntul a fost facut de prof. Alexandru Rafila, in exclusivitate pentru Antena 3. Reprezentantul OMS al Romaniei sustine ca nu recomanda acest curs, iar daca se va face trebuie sa se foloseasca materiale audio. continuă pe Antena3

Dr. Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Daca prelungim foarte mult invatarea virtuala, impactul asupra comportarii lor psiho-sociale va fi important

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a precizat, facand referire la inceperea noului an scolar, ca va fi dificil pentru un copil sa poarte o.

Alexandru Rafila, despre pericolul de la inceput de an scolar. Ce masti trebuie sa poarte elevii si profesorii. Cand sunt recomandate mastile textile

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, avertizeaza asupra purtarii mastilor chirurgicale de catre elevi, pentru o perioada mai lunga de sase ore. Acesta explica riscurile la care cei mici sunt expusi si recomada alternarea mastilor chirurgicale cu cele textile, acolo unde situatia o permite. De asemenea, medicul le recomada elevilor sa faca pauze in aer .

Iohannis, despre inceperea noului an scolar in contextul cresterii masive a cazurilor de imbolnavire cu Covid-19: Activitatea in scoli va fi afectata

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intrebat despre un eventual mesaj pe care l-ar transmite cadrelor didactice odata cu inceperea noului an scolar 2020 - 2021 in contextul crizei sanitare.

Rafila, despre inceperea scolii: Teama legata de imbolnavirea copiilor va scadea. Cei mai multi fac forme usoare de boala

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, este de acord cu deschiderea scolilor si crede ca riscul nu poate fi exclus, dar poate fi diminuat.

Alexandru Rafila, despre rata de decese Covid: E un indicator al capacitatii sistemului medical

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat ca rata de decese Covid este un indicator al capacitatii.

Ministerul Educatiei lanseaza un portal cu informatii despre inceperea noului an scolar 2020-2021

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii a anuntat marti, 1 septembrie, lansarea portalului educatiacontinua. edu. ro, un instrument online de informare privind reluarea activitatii in sistemul national de invatamant.

Dr. Virgil Musta, despre inceperea anului scolar: Cei mai multi copii care contracteaza virusul sunt asimptomatici si devin periculosi pentru ceilalti membri ai familiei

Dr. Virgil Musta, medic infectionist la Spitalul Victor Babes din Timisoara, sustine deschiderea scolilor pe 14 septembrie, insa trage si un semnal de alarma in acest sens, spunand ca numarul de.

Alexandru Rafila, explicatii inainte de inceperea scolilor: Cantatul este una dintre cele mai riscante activitati

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania, a vorbit, joi seara, despre inceperea noului an scolar 2020-2021 in contextul crizei sanitare declansata de noul.

Sora lui Mihai Gadea, despre inceperea noului an scolar in Spania: Copiii au un orar fix, indicatii stricte

Sora lui Mihai Gadea a vorbit despre modul in care se vor desfasura cursurile in noul an scolar in Spania. Copiii vor avea un program strict pentru spalatul pe maini, circuite bine puse la punct pentru traseul la clase, iar toata lumea, inclusiv copiii de trei ani vor purta masti.

Ghidurile pentru inceperea noului an scolar, de la gradinita pana la liceu. Ce scrie in documente

Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat ghidurile privind organizarea si desfasurarea activitatilor in unitatile de invatamant pentru anul scolar 2020-2021, in contextul epidemiei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2857 seconds )