Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dr. Virgil Musta, despre inceperea anului scolar: Cei mai multi copii care contracteaza virusul sunt asimptomatici si devin periculosi pentru ceilalti membri ai familiei

B1 B1,
Dr. Virgil Musta, despre inceperea anului scolar: Cei mai multi copii care contracteaza virusul sunt asimptomatici si devin periculosi pentru ceilalti membri ai familiei

Dr. Virgil Musta, medic infectionist la Spitalul Victor Babes din Timisoara, sustine deschiderea scolilor pe 14 septembrie, insa trage si un semnal de alarma in acest sens, spunand ca numarul de. continuă pe B1

Dr. Virgil Musta: Aceasta este cea mai importanta regula in sectia de votare!

La finalul lunii septembrie ar putea fi o explozie a numarului de cazuri de COVID-19, avertizeaza medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara.

Iohannis, despre inceperea noului an scolar in contextul cresterii masive a cazurilor de imbolnavire cu Covid-19: Activitatea in scoli va fi afectata

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intrebat despre un eventual mesaj pe care l-ar transmite cadrelor didactice odata cu inceperea noului an scolar 2020 - 2021 in contextul crizei sanitare.

Mihail Neamtu: Aceasta situatie trista, pandemica ii apasa in primul rand pe cei mai saraci in societatea noastra. Ne-ar fi fost utile miliardele tocate pe cheltuieli nejustificate, cum sunt pensiile speciale (VIDEO)

Criza COVID-19 este resimtita in primul rand de persoanele mai sarace din societatea noastra, este de parere Mihail Neamtu, candidatul PMP la Primaria Sectorului 3 al Capitalei, care a vorbit despre inceperea.

Energie si agricultura: Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara cumpara o firma a lui Ioan Niculae

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania Tinmar Energy S. A, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara, intentioneaza sa preia Intercereal SA, firma din Ialomita care se ocupa de productia si comertul cu cereale, detinuta de controversatul om de afaceri Ioan Niculae, prin InterAgro.

Firmele private care angajeaza cei mai multi romani. Surprize pe primele doua locuri

Romanii, asaltati de posturile de la firmele private! Ce surprize ii asteapta pe angajatori pe primele doua locuri. Firmele private angajeaza! Ce surprinze vin pentru romani? Companiile private recruteaza angajati, iar romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza crizei sanitare au acum optiuni bune in vizor. Doi grei mari retaileri alimentari sunt pe .

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti cantareti a devenit tatic. Anuntul i-a luat prin surprindere pe fani

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti din lume, Ed Sheeran, a anuntat pe contul de Instagram ca a devenit tatic pentru prima oara. Artistul in varsta de 29 de ani s-a casatorit anul trecut cu Cherry Seaborn.

MONICA ANISIE: Parintii nu vor mai da declaratie pe propria raspundere

Parintii nu vor mai da declaratie pe propria raspundere atunci cand ii vor trimite pe copii la scoala, asa cum este prevazut in normele pentru inceperea anului scolar puse in dezbatere de Ministerul Sanatatii, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, pentru StiriEdu. ro. Declaratia vine in contextul in care cei doi ministri au avut luni o intalnire la solicitarea premierului Ludovic Orban. Pe 14 septembrie parintii ar fi trebuit sa completeze o declaratie pe propria raspundere in care sa declare, printre altele, ca propriul copil nu a fost diagnosticat cu COVID-19, conform stiriedu. ro.

EXCLUSIV Parintii se tem ca scolile vor deveni focare de COVID-19 dupa alegerile locale. Medicul Virgil Musta: Teoretic, nu ar trebui sa fie probleme cu dezinfectarea spatiilor

Tot mai multi parinti atrag atentia pe retelele de socializare ca unitatile de invatamant ar putea deveni focare de coronavirus dupa 27 septembrie, data alegerilor locale, avand in vedere fluxul mare de.

Ministerul Educatiei lanseaza un portal cu informatii despre inceperea noului an scolar 2020-2021

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii a anuntat marti, 1 septembrie, lansarea portalului educatiacontinua. edu. ro, un instrument online de informare privind reluarea activitatii in sistemul national de invatamant.

Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru desfasurarea anului scolar 2020-2021: Principalele declaratii ale Monicai Anisie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine marti o conferinta de presa in care prezinta noile masuri pentru anul scolar 2020-2021 care se va desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )