Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dr. Alexandru Rafila, despre inceperea noului an scolar: Clasele n-ar trebuit sa depaseasca 15 elevi!

Antena3 Antena3,
Dr. Alexandru Rafila, despre inceperea noului an scolar: Clasele n-ar trebuit sa depaseasca 15 elevi!

Prof. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, considera ca scoala trebuie sa reinceapa. Parintii trebuie sa stie in primul rand ca discutam despre o boala transmisibila, iar evitarea in totalitate a transmiterii acestei boli nu este posibila, a declarat el. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila, despre situatia COVID-19 a Romaniei in UE: Suntem pe primul loc

Reprezentantul Romaniei la OMS , Alexandru Rafila, a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia Romaniei cu privire la infectia cu COVID-19 in Europa. Acesta contrazice Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor care plasa Romania pe locul doi in ceea ce priveste numarul cazurilor noi de imbolnaviri. Potrivit acestuia, Romania se afla .

EXCLUSIV Expert in educatie, despre inceperea noului an scolar in contextul pandemiei: Vor fi foarte multe situatii care nu vor incapea in scenarii prestabilite

EXCLUSIV Noul an scolar este pe cale sa inceapa in conditii fara precedent, avand in vedere pandemia de coronavirus. Pentru ca majoritatea elevilor vor merge fizic la scoala, masurile de protectie vor.

Alexandru Rafila: inceperea scolii este o prioritate.Trebuie sa punem in balanta protectia fata de aceasta infectie, dar si dezvoltarea normala a copiilor

ReprezentantulRomaniei laOMS, Alexandru Rafila, a vorbit joi seara, laDigi24 despre importanta reluarii activitatii didactice in conditii cat mai normale, din aceasta toamna. Acesta a decla.

Peste 500.000 de romani au avut covid-19. Alexandru Rafila, declaratii socante despre pandemia de coronavirus

Inregistram zilnic record dupa record la cazurile de infectie cu SARS-CoV-2, iar acestui bilant se adauga si declaratia alarmanta a profesorului Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS: circa jumatate de milion de oameni din Romania ar fi trecut deja prin boala. Alexandru Rafila: Peste 500. 000 de romani au avut covid-19 Ziua si recordul negativ. Autoritatile .

Vestea care da fiori reci romanilor. Anuntul facut de medicul Alexandru Rafila

Din pacate nu vom scapa de noul coronavirus nici anul viitor iar gravitatea acestuia nu va scadea. Declaratia a fost facuta de medicul Alexandru Rafila. De altfel, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat la Antena 3 ce masuri de preventie trebuie luate si de ce este important sa ne vaccinam in aceasta toamna impotriva gripei sezoniere.

Un nou set de masuri pentru inceperea anului scolar, in pregatire: Elevii ar putea avea ore de numai 30 de minute, iar masca ar putea fi obligatorie inca de la clasa I (VIDEO)

Autoritatile pregatesc un nou set de masuri pentru inceperea anului scolar in data de 14 septembrie, iar regulile propuse au fost cuprinse intr-un proiect de ordonanta de urgenta, care ar urma sa fie.

inceperea anului scolar, in opinia medicilor: de ce trebuie sa revina copiii la scoala

Inceperea anului scolar in Romania a facut subiectul multor dezbateri in ultimele saptamani. Opiniile sunt foarte divizate, din cauza pandemiei, dar medicii sunt optimisti, in ceea ce.

Sectorul 4 a creat propriul regulament de functionare a scolilor in perioada pandemiei de coronavirus. Primarul Daniel Baluta: Suntem pregatiti pentru inceperea noului an scolar

Primaria Sectorului 4 a anuntat, marti, ca a creat un regulament in baza caruia vor fi asigurate toate normele de siguranta pentru elevii si profesorii din sector. Documentul a fost elaborat de catre.

Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inceperea scolilor: Anul scolar incepe cu ore mai putine!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca anul scolar va incepe cu reducerea numarului de ore la clasa, cel putin pentru clasa pregatitoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )