Libnet.ro
UNICEF

17:00

Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inceperea scolilor: Anul scolar incepe cu ore mai putine!

Antena3 Antena3,
Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inceperea scolilor: Anul scolar incepe cu ore mai putine!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca anul scolar va incepe cu reducerea numarului de ore la clasa, cel putin pentru clasa pregatitoare. continuă pe Antena3

Seismologii, anunt de ultima ora despre cutremurul de luni seara

Seismologii de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului au revizuit, luni seara, intensitatea cutremurului inregistrat luni seara in judetul Buzau, la 3,6 grade pe scara Richter.

Lista actualizata a statelor cu risc epidemiologic ridicat. Anunt de ultima ora despre Spania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat luni Hotararea numarul 42, prin care a fost aprobata si lista actualizata a statelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se aplica masura carantinei in cazul cetatenilor care sosesc in Romania din aceste state.

Klaus Iohannis, despre inceperea scolilor. Ce reguli vor fi impuse elevilor!

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca scoala trebuie sa inceapa pentru ca este important pentru copii sa invete, sa mearga la cursuri si sa se intalneasca cu alti copii de varsta lor. Seful statului a adaugat ca exista mai multe proiecte de regulamente in lucru, care vor fi aprobate si facute publice in scurt timp.

Normele sanitare pentru inceperea scolii. Monica Anisie, mesaj pentru toti parintii

Monica Anisie vine cu un mesaj deosebit de important pentru toti parintii. Care sunt normele sanitare care se vor respecta in scolile din Romania din septembrie? Norme sanitare in scolile din Romania Viata tuturor s-a schimbat dramatic odata cu criza sanitara, iar acum toti elevii si studentii vor lua parte a unui fenomen care nu .

Patriarhul Daniel o face praf pe Monica Anisie. Ce mesaj ii transmite public

Desi inceputul de an scolar este inca in ceata si nu se stie exact cum se vor desfasura orele de curs, atat la nivel preuniversitar, cat si universitar, actualul Ministru al Educatiei anunta schimbari in ceea ce insemana derularea orelor si notarea elevilor la clasa. Aduceti un afront acestei discipline in ultima vreme Monica Anisie .

Patriarhul Daniel, suparat pe Monica Anisie: Lipsa evaluarii elevilor la ora de Religie, un afront adus acestei discipline

Patriarhul Daniel ii transmite ministrului Educatiei, Monica Anisie, ca lipsa evaluarii elevilor la ora de Religie sau alternativele la nota constituie un afront adus statutului acesteia ca disciplina scolara.

PF Daniel, suparat pe Monica Anisie: Acest argument e eronat din punctul de vedere al stiintelor educatiei. Ce se intampla cu ora de Religie

Patriarhul Daniel este nemultumit de decizia ministrului Educatiei, Monica Anisie, de a renunta la note in favoarea calificativelor la ora de Religie. Mai mult, el sustine ca aceasta metoda de evaluare ar constitui un afront adus Religiei ca disciplina scolara.

Ultima ora. Medicul Virgil Musta, adevarul despre conditiile in care se vor redeschide scolile. Ce trebuie sa stie toti parintii

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara, dezvaluie ce trebuie sa faca parintii si copiii inainte de inceperea scolii. Pentru ca a ramas mai putin de o luna pana la reinceperea cursurilor, medicul aflat in prima linie in lupta cu COVID-19 le transmite cetatenilor un mesaj prin care ii indruma cum sa .

MONICA ANISIE: Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din acest an scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, astazi, la Parlament, ca numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din anul scolar 2020-2021.

Monica Anisie: Declaratia pe propria raspundere e necesara pentru ca si parintele trebuie sa isi asume, alaturi de scoala, si de autoritatile locale, revenirea elevilor la cursuri

Ministrul Educatiei Monica Anisie sustine ca parintii, la fel ca reprezentantii unitatilor de invatamant si autoritatile locale, trebuie sa isi asume revenirea la cursuri a elevilor, in conditiile sp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )