Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila, despre vacantele in Grecia si Bulgaria: E mai putin probabil sa ne imbolnavim acolo decat in tara

Adevărul Adevărul,
Alexandru Rafila, despre vacantele in Grecia si Bulgaria: E mai putin probabil sa ne imbolnavim acolo decat in tara

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat miercuri dimineata ca in ceea ce priveste optiunea de petrecere a vacantelor in Bulgaria si Grecia, probabilitatea de a ne imbolnavi in aceste tari este mai mica comparativ cu Romania. continuă pe Adevărul

Digi 24: Alexandru Rafila, despre vacantele in Grecia si Bulgaria: E mai putin probabil sa ne imbolnavim acolo decat in tara

Alexandru Rafila a spus ca este foarte bine ca cifrele sunt in scadere, dar ca acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la masurile de protectie individuala si sa revenim la un comportament care poate favoriza transmiterea virusului.

Alexandru Rafila, despre vacantele in Grecia si Bulgaria. Cat sunt de periculoase?

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat care sunt riscurile de calatorie in tarile care si-au deschis granitele pentru romani.

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, despre vacantele in Grecia si Bulgaria: E mai putin probabil sa ne imbolnavim acolo decat in tara

Romanii ar putea merge in vacanta inGreciasiBulgaria, fara sa intre in izolare la reintoarcerea in tara. Potrivit profesorului Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia.

Alexandru Rafila: Utilizarea aerului conditionat nu reprezinta un risc de infectare cu coronavirus

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit despre un studiu ingrijorator care indica ca folosirea aerului conditionat poate reprezenta un risc de infectare cu coronavirus.

Medic italian: Noul coronavirus isi pierde din putere, este mai putin letal

Noul coronavirus isi pierde din putere si a devenit mult mai putin letal, a spus medicul italian Alberto Zangrillo, seful Spitalului San Raffaele din Milano, care a mai precizat ca virusul nu mai exista din punct de vedere clinic in Italia.

Comisia Europeana ia in calcul o noua taxa in valoare de mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a marilor companii

O noua taxa ar putea fi impusa marilor companii care beneficiaza de piata unica a UE care ar avea o valore de mai putin de 0,2% din cifra de afaceri a acestora, a anuntat Comisia Europeana, relateaza Reuters. CE considera ca astfel s-ar putea genera 10 miliarde de euro pe an, fara efort excesiv din partea companiilor, pentru a ajuta finantarea planurilor de stimulare a economiei.

EXCLUSIV Cand va lovi al doilea val al pandemiei COVID-19. Alexandru Rafila: Majoritatea persoanelor nu au inca imunitate Virgil Musta: Ramane sa vedem daca virusul are o sezonalitate Emilian Imbri: O revenire in forta, spre toamna-iarna

EXCLUSIV Au trecut mai bine de doua saptamani de cand autoritatile din Romania au pus in practica primele masuri de relaxare a restrictiilor impuse in luna martie pentru a bloca raspandirea.

Americanii au pus ochii pe o imagine din Romania. Povestea mai putin cunoscuta despre ce se intampla la aceasta scoala

Intr-o colectie cu imagini puternice din intreaga lume, o publicatie americana a ales o fotografie din Romania. Si e mai mult decat vezi la prima vedere. Pentru ultima saptamana din mai,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )