Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alexandru Rafila, dupa decizia de a se inchide scolile: Este o decizie politica si asta este. S-a luat!

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, dupa decizia de a se inchide scolile: Este o decizie politica si asta este. S-a luat!

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a anuntat ca se vor suspenda cursurile. Cu toate acestea nu se pune inca problema in Romania a extinderii virusului in comunitate. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Trebuie sa facem o analiza inainte de a inchide scolile. Este o masura care trebuie pregatita

Ludovic Orban a declarat ca se analizeaza atent posibilitatea ca scolile sa fie inchise in cauza coronavirusului fiindca aceasta masura ar putea ridica alte probleme.

EXCLUSIV Franta ar putea inchide scolile din cauza CORONAVIRUSULUI. Preot roman stabilit la Paris: Cursurile ar putea fi continuate online

Franta, a doua cea mai afectata tara din Uniunea Europeana de coronavirus, cu 9 morti panain prezent din cauza Covid-19, ar putea inchide scolile pentru prevenirea raspandirii epidemiei, a anuntat.

Seful SRM, Alexandru Rafila, afirma ca Italia a reactionat tardiv la epidemia de coronavirus

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a spus, luni, la Marius Tuc.

Sedinta restransa la Palatul Victoria, duminica seara. Orban, Citu, Costache si Anisie evalueaza posibilitatea de a inchide scolile din Romania (VIDEO)

Premierul in exercitiu Ludovic Orban a convocat mai multi ministri, duminica seara, la Palatul Victoria, pentru evaluarea posibilitatii de a inchide scolile din tara, pe fondul cazurilor de COVID-19.

Stirile ProTV: Alexandru Rafila, despre rezistenta Covid-19 si cum ne putem intari imunitatea

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit despre epidemia de coronavirus, despre ce presupune acest virus si cum se manifesta, intr-un interviu exclusiv cu Andreea Esca in cadrul Stirilor Pro TV.

Franta inchide scolile in doua regiuni afectate de coronavirus Presedintele Macron a declarat ca epidemia era inevitabila

Autoritatile franceze au decis, vineri, inchiderea scolilor si creselor din regiunea Haut-Rhin din estul Frantei, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat doua noi decese cauzate de COVID-19 si 190 de cazuri noi de infectare, doar in ultimele 24 de ore. Pana acum, in Franta, au fost inregistrate noua decese din cauza coronavirusului si 613 cazuri confirmate in total.

Traian Basescu, despre epidemia de CORONAVIRUS: As inchide metroul. Este un loc ideal de transmitere a virusului

Traian Basescu a declarat, luni, ca, dupa parerea sa, ca masura imediata de limitare a raspandirii coronavirusului, ar trebui inchis metroul bucurestean. As inchide metroul si deplasarile sa se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )