Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alexandru Rafila: Este absolut fezabil ca scolile sa se deschida pe 8 februarie. Nu trebuiau sa se inchida, de fapt

B1 B1,
Alexandru Rafila: Este absolut fezabil ca scolile sa se deschida pe 8 februarie. Nu trebuiau sa se inchida, de fapt

Deputatul PSD Alexandru Rafila considera ca redeschiderea scolilor pe 8 februarie in format clasic este fezabila. Alexandru Rafila crede ca scolile ar putea fi deschise pe 8. continuă pe B1

Rafila: Este absolut fezabil ca scolile sa se redeschida pe 8 februarie

Este absolut fezabil ca scolile sa se redeschida pe 8 februarie, a declarat la RFI deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, citat de Mediafax, adaugand ca scolile nici nu trebuiau inchise.

Rafila: Este absolut fezabil ca scolile sa se redeschida pe 8 februarie. Nu trebuiau sa se inchida, de fapt

Este absolut fezabil ca scolile sa se redeschida pe 8 februarie, spune deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, care precizeaza ca sprijina demersul ministrului Educatiei in acest sens.

Alexandru Rafila, despre campania de imunizare:Exista persoane care merg la domiciliul unor persoane varstnice, bat la usa si le recomanda sa nu se vaccineze

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si deputat PSD, a spus este nevoie de o strategie de comunicare si evaluare a sistemului de vaccinare astfel incat sa fie generata increderea populatiei in servicii si vaccin. Expertul avertizeaza ca au aparut antivaccinisti care au inceput sa bata din usa in usa pentru a-i convinge pe varstnici sa nu se imunizeze.

Alexandru Rafila: Informatiile despre vaccinuri si vaccinare nu cred ca ajung la toate categoriile de populatie

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a precizat caeste posibil ca informatiile legate devaccinare sa nu ajungala toate categoriile de populatie.

Alexandru Rafila avertizeaza: Testele rapide detecteaza si noua tulpina de coronavirus, dar nu fac diferenta intre tulpini

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sambata ca testele rapide detecteaza si noua tupina de coronavirus, dar ele nu pot face diferenta intre tulpini.

Alexandru Rafila: Testele rapide detecteaza si noua tulpina de coronavirus, dar nu fac diferenta intre tulpini Daca facem testul acasa, nu avem certitudinea ca e bine realizat (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca testele rapide detecteaza si noua tupina de coronavirus, dar ele nu pot face diferenta intre tulpini. Ele detecteaza si noua tulpina,.

Alexandru Rafila: E un soi de cursa intre vaccinare si raspandirea noii tulpini de coronavirus. Cu cat vaccinezi mai multe persoane, cu atat transmiterea e mai mica si riscul de mutatie mai scazut (VIDEO)

Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca se asteapta la o crestere a numarului de infectari cu coronavirus, odata ce noua tulpina descoperita in Marea Britanie, mult mai contagioasa, a ajuns.

Alexandru Rafila, dupa ce noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania: Trebuie sa reconsideram putin modul in care se face testarea (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca, odata identificata noua tulpina de coronavirus si in Romania, ar trebui putin schimbata procedura de testare, in sensul in care acolo unde.

Iohannis: Este absolut normal sa existe opinii diferite in coalitia de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este absolut normal sa existe opinii diferite in coa.

O noua amanare a Jocurilor Olimpice este absolut imposibila, afirma presedintele Comitetului Tokyo-2020

Presedintele Comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Yoshiro Mori, a declarat ca este absolut imposibila o noua amanare a competitiei, din cauza pandemiei coronavirus, informeaza Kyodo.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )