Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alexandru Rafila: E un soi de cursa intre vaccinare si raspandirea noii tulpini de coronavirus. Cu cat vaccinezi mai multe persoane, cu atat transmiterea e mai mica si riscul de mutatie mai scazut (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Rafila: E un soi de cursa intre vaccinare si raspandirea noii tulpini de coronavirus. Cu cat vaccinezi mai multe persoane, cu atat transmiterea e mai mica si riscul de mutatie mai scazut (VIDEO)

Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca se asteapta la o crestere a numarului de infectari cu coronavirus, odata ce noua tulpina descoperita in Marea Britanie, mult mai contagioasa, a ajuns. continuă pe B1

Profesorul Alexandru Rafila, despre campania de vaccinare: Trebuie sa ajungem la o capacitate de administrare de cel putin 50.000 de doze pe zi (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila critica modul in care a fost realizata campanai de informare cu privire la vaccinul anti-COVID. Totodata, el a tinut sa precizeze ca Pfizer, compania producatoare a anuntat ca va.

Alexandru Rafila, despre campania de imunizare:Exista persoane care merg la domiciliul unor persoane varstnice, bat la usa si le recomanda sa nu se vaccineze

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si deputat PSD, a spus este nevoie de o strategie de comunicare si evaluare a sistemului de vaccinare astfel incat sa fie generata increderea populatiei in servicii si vaccin. Expertul avertizeaza ca au aparut antivaccinisti care au inceput sa bata din usa in usa pentru a-i convinge pe varstnici sa nu se imunizeze.

Alexandru Rafila: Testele rapide detecteaza si noua tulpina de coronavirus, dar nu fac diferenta intre tulpini Daca facem testul acasa, nu avem certitudinea ca e bine realizat (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca testele rapide detecteaza si noua tupina de coronavirus, dar ele nu pot face diferenta intre tulpini. Ele detecteaza si noua tulpina,.

Alexandru Rafila avertizeaza: Testele rapide detecteaza si noua tulpina de coronavirus, dar nu fac diferenta intre tulpini

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sambata ca testele rapide detecteaza si noua tupina de coronavirus, dar ele nu pot face diferenta intre tulpini.

Alexandru Rafila, dupa ce noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania: Trebuie sa reconsideram putin modul in care se face testarea (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca, odata identificata noua tulpina de coronavirus si in Romania, ar trebui putin schimbata procedura de testare, in sensul in care acolo unde.

Alexandru Rafila, dupa acuzatiile Danei Budeanu: Eu nu inteleg care ar putea fi scopul unui asemenea abuz

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a comentat acuzatiile aduse de Dana Budeanu la adresa unei firme de pompe funebre care ar fi trecut in mod abuziv ca motiv al decesului matusii sale, Covid-19.

Alexandru Rafila: PSD cere in mod clar redeschiderea scolilor odata cu terminarea vacantei

Deputatul PSD Alexandru Rafila a anuntat ca social-democratii solicita ca scolile sa fie redeschise imediat cum se incheie vacanta si a adaugat ca o amanare a unei decizii de redeschidere ar fi nejustificata.

PSD cere redeschiderea scolilor. Alexandru Rafila: Amanarea este nesanatoasa pentru copii, parinti si economie

Reprezentantul Romaniei la OMS, deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, miercuri, ca masura de a amana redeschiderii scolilor este nejustificata si nesanatoasa.

PSD cere redeschiderea scolilor. Alexandru Rafila: Amanarea cu inca o luna a deschiderii scolilor nu este sanatoasa nici pentru copii, nici pentru parinti, nici pentru economia nationala (VIDEO)

PSD solicita deschiderea scolilor odata cu incheierea vacantei de iarna. Solicitarea social-democratilor a fost anuntata, miercuri, prin vocea deputatului Alexandru Rafila. PSD vrea ca scolile sa.

Alexandru Rafila, despre noua tulpina B.1.1.7: Este mai contagioasa. Vaccinarea are rol protector

Profesorul Alexadru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat in exclusivitate in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, ce efecte are noua tulpina de coronavirus B. 7, care a fost confirmata si in Romania la tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )