Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alexandru Rafila, intrebat cu cine a votat la ultimele alegeri prezidentiale: Dumneavoastra ati fi votat cu Viorica Dancila daca erati membru al PSD?

Adevărul Adevărul,
Alexandru Rafila, intrebat cu cine a votat la ultimele alegeri prezidentiale: Dumneavoastra ati fi votat cu Viorica Dancila daca erati membru al PSD?

Medicul Alexandru Rafila, recent intrat in PSD, a declarat ca nu a votat-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019, intrucat credibilitatea pentru reprezentarea unei tari cum este Romania nu ca era cea potrivita. continuă pe Adevărul

Rafila: Nu am votat cu Viorica Dancila la prezidentiale

Medicul Alexandru Rafila a declarat ca nu a votat-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019.

Rafila: Nu am votat cu Viorica Dancila la prezidentiale Am fost la proteste impotriva guvernului Grindeanu

Alexandru Rafila, cel care va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, a declarat la Digi 24 ca nu a votat cu Viorica Dancila la prezidentiale si ca a participat la protestele din Piata Victoriei impotriva modificarii Legilor Justitiei de catre guvernul PSD condus de Grindeanu.

Constantin Iacov (Pro Romania): Numirea lui Alexandru Rafila pe lista PSD, parte dintr-un troc. Victor Ponta l-a plimbat de mana, Marcel Ciolacu l-a luat de nevasta. Asa s-a mai dus mitul unui medic bun (VIDEO)

Constantin Iacov a comentat, vineri, in direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare si sustine ca mutarea face parte dintr-un troc politic. Nu candidezi la Pro.

Alexandru Rafila va deschide lista de Bucuresti a PSD la Camera Deputatilor: Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta Ce spune despre posibilitatea ca alegerile sa fie amanate (VIDEO)

Alexandru Rafila a confirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca el este cel care va deschide lista de Bucuresti a PSD pentru alegerile la Camera Deputatilor. Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta, a.

Ludovic Orban, despre candidatura lui Alexandru Rafila din partea PSD: O decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara,despre anuntul candidaturii lui Alexandru Rafila din partea Partidului Social Democrat PSD) la alegerile parlamentare de anul acesta. Primul ministru este de parere.

Alexandru Rafila candideaza pe lista PSD la parlamentare: Mai intai sunt medic si voi respecta intodeauna lucrurile care tin de constiinta mea profesionala

Profesorul dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, si-a anuntat, joi seara, candidatura pe listele PSD la alegerile parlamentare. Va multumesc ca ati dat curs invitatiei noastre si sunt covins ca veti face ce trebuie in Parlament, a spus Marcel Ciolacu, presedintele PSD.

Alexandru Rafila candideaza pe listele PSD la alegerile parlamentare: Trebuie sa facem posibil accesul universal la servicii de sanatate Ciolacu: Partidul trebuie sa se deschida pentru specialistii din prima linie (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul PSD, si Alexandru Rafila sustin o conferinta comuna de presa, joi, pentru a marcalansarea presedintelui Societatii Romane de Microbiologie in cursa catre viitorul Parlament. El.

Ce spune Alexandru Rafila despre amanarea alegerilor parlamentare

Intrebat daca alegerile parlamentare mai pot avea loc pe 6 decembrie in contextul cresterii numarului de infectari cu noul coronavirus, Alexandru Rafila spune ca urmatoarele doua saptamani vor fi hotaratoare.

Alexandru Rafila: Sa stiti ca intre 2,9 si 3,1 nu este niciun fel de diferenta din punct de vedere al impactului pentru sanatatea publica Cum se calculeaza incidenta cumulata (VIDEO)

Dr. Alexandru Rafila a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, cum se calculeaza incidenta cumulata a cazurilor in ultimele 14 zile. Nu cred ca trebuie o reglementare, o lege ca sa ne protejam viata, sa ne.

Alexandru Rafila, la PSD. Marea lovitura de la Alegerile Parlamentare

Surpriza totala pentru alegatori! Alexandru Rafila ar deschide lista Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii ar intra in cursa ravnita, dupa refuzul catre ProRomania in cadrul alegerilor pentru Primaria Capitalei. Alexandru Rafila intra in cursa! Este sau nu pe lista PSD? Alexandru Rafila deschde lista PSD pentru Camera .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )