Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce spune Alexandru Rafila despre amanarea alegerilor parlamentare

Adevărul Adevărul,
Ce spune Alexandru Rafila despre amanarea alegerilor parlamentare

Intrebat daca alegerile parlamentare mai pot avea loc pe 6 decembrie in contextul cresterii numarului de infectari cu noul coronavirus, Alexandru Rafila spune ca urmatoarele doua saptamani vor fi hotaratoare. continuă pe Adevărul

RAFILA, DESPRE AMANAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE: Urmatoarele doua saptamani sunt decisive

Urmatoarele doua saptamani de evolutie a infectarilor cu noul coronavirus vor fi decisive in ceea ce priveste oportunitatea organizarii alegerilor parlamentare, a declarat, azi, prof. dr. Alexandru Rafila, conform Agerpres.

De ce refuza Klaus Iohannis amanarea alegerilor parlamentare: Niciun expert nu mi-a garantat acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu e de acord cu amanarea alegerilor pentru ca niciun expert nu i-a garantat ca in luna martie vor fi mai putine cazuri decat in decembrie.

Alexandru Rafila, despre inchiderea scolilor: Nu e nicio diferenta intre 2,9 si 3,1. Cred ca ar trebui sa fim putin flexibili

Profesorul dr. Alexandru Rafila, sustine ca in ceea ce priveste activitatea scolilor, autoritatiile nu ar trebui sa fie atat de rigide si sa se raporteze doar la cifre: Nu este nicio diferenta intre 2,9 si 3,1, a spus medicul.

Alexandru Rafila, despre calcularea incidentei: Trebuie sa folosesti intotdeauna aceeasi baza de date cand faci o raportare, nu sa o modifici de la o zi la alta (VIDEO)

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a incercat sa faca lumina in asa zisa incurcatura privind calculul incidentei. Profesorul explica faptul ca pana acum.

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare, dupa decizia CCR: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul stabileste prin lege ziua

EXCLUSIV Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei CCR prin care.

Alexandru Rafila candideaza pe lista PSD la parlamentare: Mai intai sunt medic si voi respecta intodeauna lucrurile care tin de constiinta mea profesionala

Profesorul dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, si-a anuntat, joi seara, candidatura pe listele PSD la alegerile parlamentare. Va multumesc ca ati dat curs invitatiei noastre si sunt covins ca veti face ce trebuie in Parlament, a spus Marcel Ciolacu, presedintele PSD.

Surpriza! Alexandru Rafila deschide lista PSD la parlamentare

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare, conform publicatiei republica. ro. in vara, Victor Ponta i-a propus acestuia sa candideze din partea ProRomania pentru Primaria Capitalei, dar Rafila a refuzat.

Unica solutie democratica: amanarea alegerilor parlamentare!

Alegerile locale au trecut, iar avalansa de politicieni infectati cu COVID-19 arata, indubitabil, ca activitatile electorale sunt un factor care determina cresterea semnificativa a ratei de infectare, implicit a numarului victimelor.

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul face lege pentru ziua alegerilor

Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei prin care s-a dat unda ve.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )