Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alexandru Rafila: Probabil ca 15 mai este o data rezonabila pentru o relaxare a restrictiilor care sa permita copiilor sa iasa din casa, sa alerge, sa se joace. Cei varstnici ar putea face miscare seara

B1 B1,
Alexandru Rafila: Probabil ca 15 mai este o data rezonabila pentru o relaxare a restrictiilor care sa permita copiilor sa iasa din casa, sa alerge, sa se joace. Cei varstnici ar putea face miscare seara

Probabil ca data de 15 mai este una rezonabila pentru o relaxare a restrictiilor, care sa le permita copiilor sa iasa din casa, sa se joace si sa alerge, dar care ar putea sa incurajeze si persoanele. continuă pe B1

Rafila: Copiii trebuie sa iasa, sa se joace, sa alerge. 15 mai - o data rezonabila

Copiii trebuie sa iasa, sa se joace, sa alerge, iar probabil ca data de 15 mai este o data rezonabila pentru Romania, spune prof. dr. Alexandru Rafila, citat de Mediafax: Trebuie sa ne gandim si la persoanele varstnice, care trebuie incurajate sa faca miscare in cursul serii, cand circulatia este redusa. De mai bine de o luna copiii Romaniei stau in casa. Medicii spun ca sanatatea lor poate fi afectata din cauza lipsei miscarii si a soarelui. in Spania premierul are de gand sa relaxeze aceasta restrictie din 27 aprilie, astfel incat copiii sa poata lua aer curat.

Rafila: Copiii trebuie sa iasa, sa se joace. 15 mai - o data rezonabila. Si varstnicii ar trebui sa faca plimbari

Alexandru Rafila a declarat ca cei mici trebuie sa iasa, sa se joace, sa alerge, cea mai rezonabila data posibila pentru Romania fiind 15 mai.

Alexandru Rafila: Cred ca varful a fost atins deja daca lumea nu se vede de Paste

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus, joi, la Marius Tuca Show, ca varful epidemiei de coronavirus a fost atins deja daca lumea nu se vede de Paste, adaugand ca romanii ar putea sa se intoarca la serviciu, progresiv, de la data de 15 mai.

Alexandru Rafila: Putem avea primul medicament autorizat pentru COVID-19 pana in toamna

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca antiviralul Remdesivir ar putea fi primul medicament autorizat pentru coronavirs. Atunci cand ai un medicament care trateaza cauza bolii si rezultatele sunt rapid observabile, speranta este ca putem avea pana in toamna un tratament care sa impiedice aceste forme care provoaca un numar mare de decese, a declarat pentru Mediafax Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, despre intoarcerea la viata inainte de pandemie: Nu mai devreme de jumatatea anului viitor

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, vine cu noi informatii despre momentul in care Romania va atinge varful pandemiei de coronavirus si despre cum va arata viata.

Rezultate impresionante dupa folosirea unui medicament impotriva COVID-10. Alexandru Rafila: Peste 100 de pacienti cu forme grave s-au vindecat

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie,spune ca momentul gasirii unui tratament pentru combaterea infectiei cu coronavirus e tot mai aproape.

Rezultate impresionante dupa folosirea unui medicament impotriva COVID-19. Alexandru Rafila: Peste 100 de pacienti cu forme grave s-au vindecat

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie,spune ca momentul gasirii unui tratament pentru combaterea infectiei cu coronavirus e tot mai aproape.

Dr. Alexandru Rafila: Nu stim cum vor evolua lucrurile. Estimez intre 12 si 14 mii de cazuri pana la sfarsitul lunii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, a afirmat ca numarul de cazuri noi de COVID-19 inregistrate zilnic se mentine oarecum constant.

New York prelungeste izolarea pana la 15 mai

Guvernatorul statului New York Andrew Cuomo a anuntat joi prelungirea pana la 15 mai a masurilor de izolare in acest stat care este epicentrul epidemiei americane, in ciuda numarului scazut de decese, cel mai mic din ultimele 10 zile.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )