Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila: Putem avea primul medicament autorizat pentru COVID-19 pana in toamna

Hotnews Hotnews,
 Alexandru Rafila: Putem avea primul medicament autorizat pentru COVID-19 pana in toamna

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca antiviralul Remdesivir ar putea fi primul medicament autorizat pentru coronavirs. Atunci cand ai un medicament care trateaza cauza bolii si rezultatele sunt rapid observabile, speranta este ca putem avea pana in toamna un tratament care sa impiedice aceste forme care provoaca un numar mare de decese, a declarat pentru Mediafax Alexandru Rafila. continuă pe Hotnews

Rezultate impresionante dupa folosirea unui medicament impotriva COVID-10. Alexandru Rafila: Peste 100 de pacienti cu forme grave s-au vindecat

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie,spune ca momentul gasirii unui tratament pentru combaterea infectiei cu coronavirus e tot mai aproape.

Rezultate impresionante dupa folosirea unui medicament impotriva COVID-19. Alexandru Rafila: Peste 100 de pacienti cu forme grave s-au vindecat

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie,spune ca momentul gasirii unui tratament pentru combaterea infectiei cu coronavirus e tot mai aproape.

Alexandru Rafila: Probabil ca spre sfarsitul lunii aprilie vom avea undeva spre 12 si 14.000 de cazuri noi

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat la Antena 3 cand crede ca vor putea fi relaxate masurile in Romania si situatia va reveni la normal.

Alexandru Rafila: Cred ca varful a fost atins deja daca lumea nu se vede de Paste

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus, joi, la Marius Tuca Show, ca varful epidemiei de coronavirus a fost atins deja daca lumea nu se vede de Paste, adaugand ca romanii ar putea sa se intoarca la serviciu, progresiv, de la data de 15 mai.

Alexandru Rafila, despre intoarcerea la viata inainte de pandemie: Nu mai devreme de jumatatea anului viitor

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, vine cu noi informatii despre momentul in care Romania va atinge varful pandemiei de coronavirus si despre cum va arata viata.

Dr. Alexandru Rafila: Nu stim cum vor evolua lucrurile. Estimez intre 12 si 14 mii de cazuri pana la sfarsitul lunii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, a afirmat ca numarul de cazuri noi de COVID-19 inregistrate zilnic se mentine oarecum constant.

Numarul persoanelor infectate se va dubla pana la finalul lunii aprilie (Alexandru Rafila)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat ca pana la finalul lun.

Alexandru Rafila: La infectii respiratorii virale de tipul COVID-19 exista intotdeauna pacienti care raman nediagnosticati (VIDEO)

Totdeauna exista un numar de pacienti care raman nediagnosticati in cazul infectiilor respiratorii virale de genul COVID-19, a afirmat Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, care.

Primul ventilator romanesc pentru cazuri de insuficienta respiratorie a trecut de prima etapa de omologare

Primul ventilator romanesc pentru cazuri de insuficienta respiratorie conceput, in numai cateva saptamani, de un grup de ingineri din Targu Mures si Cluj-Napoca a trecut de prima etapa de omologare si va incepe sa fie testat pe pacienti umani, a.

Rafila: Un medicament care trateaza COVID-19 ar putea fi disponibil in Romania din toamna

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a declarat ca antiviralul Remdesivir ar putea fi primul medicament autorizat pentru COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )