Libnet.ro
UNICEF

17:45

Numarul persoanelor infectate se va dubla pana la finalul lunii aprilie (Alexandru Rafila)

România Liberă România Liberă,
Numarul persoanelor infectate se va dubla pana la finalul lunii aprilie (Alexandru Rafila)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat ca pana la finalul lun. continuă pe România Liberă

310 noi cazuri de coronavirus in Romania. Numarul persoanelor infectate ajunge la 6.300

Grupul de Comunicare Sociala a anuntat vineri ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 310 noi cazuri de persoane confirmate cu COVID-19, numarul total al romanilor diagnosticati ajungand la 6.

Carantina la domiciliu incepe sa devina moda in Vrancea. Creste si numarul persoanelor infectate in judet

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 23. 645 de persoane. Alte 67. 268 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Ion Chicu:Daca pana pe 26 aprilie nu depasim cifra de 3000 cazuri active, din 27 aprilie reluam majoritatea activitatilor economice

Premierul Ion Chicu a anuntat marti, 14 aprilie, ca majoritatea activitatilor economice ar putea fi reluata, incepand cu 27 aprilie, daca numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus nu va depasi cifra de 3.

Google si Apple raspund la intrebarile despre sistemul de localizare a persoanelor infectate cu noul virus

Saptamana trecuta, Google si Apple au anuntat ca vor colabora pentru crearea unor aplicatii in scopul localizarii persoanelor infectate cu noul coronavirus si a contactelor acestora, prin respectarea normelor de protectie a sferei private. Astazi, reprezentantii celor doua companii au raspuns jurnalistilor la intrebarile cu privire la acest proiect comun.

inca 87 de cazuri de COVID-19, raportate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 1934

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca alarmant. Pe parcursul zilei de marti, 14 aprilie, au fost confirmate alte 87 cazuri de infectare cu coronavirus, din 465 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 1. 934, dupa ce, tot astazi, Ministerul Sanatatii a informat despre alte 135 de cazuri de COVID-19.

inca 50 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 1712

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca alarmant. Pe parcursul zilei de luni, 13 aprilie, au fost confirmate alte 50 cazuri de infectare cu coronavirus, din 273 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 1.

inca 102 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 1662

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca alarmant. Pe parcursul zilei de duminica, 12 aprilie, au fost confirmate alte 102 cazuri de infectare cu coronavirus, din 439 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 1.

inca 122 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 1560

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca alarmant. Pe parcursul zilei de sambata, 11 aprilie, au fost confirmate alte 122 cazuri de infectare cu coronavirus, din 598 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 1.

Creste numarul cazurilor de coronavirus la Aiud. Primele persoane testate pozitiv in orasul Campeni

Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus creste in municipiul Aiud, in timp ce la Campeni au fost testate pozitiv primele doua cazuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )