Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alexandru Rafila rupe tacerea. La ce efecte secundare trebuie sa se astepte romanii care vor face vaccinul anti-COVID-19

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila rupe tacerea. La ce efecte secundare trebuie sa se astepte romanii care vor face vaccinul anti-COVID-19

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit marti seara despre efectele secundare ale vaccinului anti-covid-19 asupra persoanelor care il vor face. Trebuie mentionat faptul ca cei care vor avea prioritate pentru administrarea vaccinului sunt cetatenii din categoriile de risc si cadrele medicale. Cine va verifica efectele vaccinului administrat populatiei Medicul Rafila a vorbit . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila rupe tacerea despre vinovatii tragediei de la Spitalul din Piatra Neamt: Mi se pare intolerabila

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit luni seara despre tragedia care a marcat o tara intreaga. Potrivit medicului, o mare parte din vina producerii incendiului de la ATI, Piatra Neamt, o au cei care pun mult accent pe birocratie, exercitand o presiunea mult prea mare pe medicii deja epuizati. Ce se intampla cu .

Ce efecte secundare ar putea avea vaccinul anti-COVID-19. Raspunsul profesorului Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si candidat PSD la alegerile parlamentare, a explicat marti, la Antena 3, ce efecte secundare ar putea avea noul vaccin anti-COVID-19 care ar ajunge sa fie administrat romanilor.

Alexandru Rafila, despre efectele secundare ale vaccinului anti-COVID: Orice reactie adversa va fi monitorizata si introdusa intr-un sistem electronic de raportare

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit,la Antena 3, despre efectele secundare pe care le poate avea vaccinul anti-Covid. Noi nu putem sa.

Medicul Alexandru Rafila, despre spitalele din Romania, in contextul tragediei din Piatra Neamt: DSP trebuie sa faca consiliere, nu sa dea amenzi

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca Directiile de Sanatate Publica sau Inspectia Sanitara de Stat ar trebui sa consilieze spitalele cum sa.

Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19: Vreau sa aflati de la mine

Inca o vedeta de la postul de televiziune Pro TV s-a infectat cu noul coronavirus. Neti Sandu, realizatoarea horoscopului de la Stirile Pro Tv de dimineata, a fost diagnosticata cu acest virus, noteaza protv. ro. Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19 Vreau sa aflati de la mine ca am fost .

Laurette rupe tacerea. Ce face fostul ei iubit pentru fiica pe care o au impreuna

Dupa ce s-au razboit prin tribunale ani la rand, Laurette si Mihai Stefan au facut pace. Celebrul model rupe tacerea si spune ce face fostul sau iubit pentru Serena Luce Maria, fiica pe care o au impreuna. Laurette, despre relatia cu fostul ei iubit Dupa amenintari, scandaluri si acuzatii care mai de care mai grave, .

Ion Tiriac rupe tacerea despre tenisul romanesc. Ce se va intampla dupa era Simonei Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, nu vede un viitor stralucit pentru sportul alb in Romania. Lipsa fondurilor va avea un efect devastatator, este convins cunoscutul om de afaceri. Astfel ca nu se va putea profita de imaginea excelenta a Simonei Halep pentru a forma alte jucatoare de top. Iar Tiriac se teme ca .

Valentina Pelinel rupe tacerea. Ce ii face Cristi Borcea, de fapt, 2-3 ore pe seara

In urma cu sase ani, Cristian Boureanu se declara indignat cu privire la stirile despre o presupusa relatie intre sotia lui de atunci, Valentina Pelinel, si Cristi Borcea. Nu mult prea tarziu, acestea s-au adeverit, iar astazi, in special in pofida tutoror problemelor pe care fostul actionar al lui Dinamo le-a avut cu legea, sunt .

EXCLUSIV Dezvaluiri ireale la 3 ani de la moartea Stelei Popescu. Primul ei sot rupe tacerea: Nimeni nu a avut grija de ea

Nimeni nu a avut grija de Stela Popescu in ultimele ei ore petrecute pe acest pamant. Acesta este marele meu regret, ca aceasta femeie minunata a murit singura, iar in ultimele mele ei ceasuri, nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece, si anume ca se lupta pentru viata ei! Asa suna confesiunea .

Pericolul din guma de mestecat. Un medic rupe tacerea despre greseala fatala facuta de toti romanii

Cu toate ca poate sa ajute la curatarea dintilor, specialistii atrag atentia ca guma de mestecat poate sa reprezinte un dezastru pentru articulatia dintre osul mandibular si craniu. Pericolul din guma de mestecat Se stie ca rafturile din supermarketuri sunt pline de periute de dinti pentru diverse nevoi si cu diverse proprietati, iar oamenii sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )