Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pericolul din guma de mestecat. Un medic rupe tacerea despre greseala fatala facuta de toti romanii

Playtech Playtech,
Pericolul din guma de mestecat. Un medic rupe tacerea despre greseala fatala facuta de toti romanii

Cu toate ca poate sa ajute la curatarea dintilor, specialistii atrag atentia ca guma de mestecat poate sa reprezinte un dezastru pentru articulatia dintre osul mandibular si craniu. Pericolul din guma de mestecat Se stie ca rafturile din supermarketuri sunt pline de periute de dinti pentru diverse nevoi si cu diverse proprietati, iar oamenii sunt . continuă pe Playtech

Un reputat medic rupe tacerea dupa incendiul din Piatra Neamt: Sunt o bomba cu ceas

Zece persoane au decedat in incendiul care a izbucnit sambata seara la sectia ATI din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Din primele evaluari ale pompierilor, prima ipoteza a cauzei incendiului este un scurtcircuit, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. S-a inceput ancheta. Despre evenimentul tragic a vorbit .

Alexandru Rafila rupe tacerea despre vaccinul anti-COVID-19. Va fi sau nu obligatoriu pentru cetateni?

Alexandru Rafila a explicat in cursul serii de joi ce se va intampla cu vaccinul anti-COVID-19 atunci cand va sosi in Romania. Potrivit reprezentantului Romaniei la OMS, increderea in vaccin trebuie construita. Efectele vaccinului anti-COVID-19, necunoscute in acest moment Alexandru Rafila a fost invitat joi seara intr-o interventie la Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, .

Adevarul despre medicul erou de la Piatra Neamt. O fosta pacienta rupe tacerea

Saptamana trecuta o noua drama, compartiva cu cea din Colectiv, a avut loc la Piatra Neamt. Un incendiu de proportii a avut loc la Spitalul din Piatra Neamt, soldat cu zece decese. in acelasi incendiu alte persoane au fost ranite grav, printre care si medicul Ioan Catalin Denciu. Acesta, in incercarea de a-si salva pacienti, .

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt rupe tacerea. Cine a cautat-o, de fapt, dupa incendiu

Era in firea lui sa se sacrifice pentru altii, a spus Alina Claudia Denciu, sotia medicului-erou de la Piatra Neamt. Femeia continua seria declaratiilor despre intamplarea din Sectia ATI care a indoliat Romania. Noi declaratii ale sotiei medicului-erou de la Piatra Neamt despre situatia acestuia Medicul Catalin Denciu si-a riscat propria viata, insa a salvat .

Alex Bodi a fost arestat. Avocatul rupe tacerea: cum manipula victimele sa faca avere de pe urma lor

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj, iar alaturi de el au mai fost arestate alte 7 persoane pentru constituire de grup infractional organizat, trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a fost arestat in plus, Alex Bodi este acuzat si de o infractiune .

Cand revine omenirea la normal? Creatorul vaccinului anti-covid rupe tacerea abia acum

In urma cu o saptamana, Pfizer anunta succesul in dezvoltarea unui vaccin impotriva noului virus. Creatorul vaccinului Pfizer-BioNTech, Ugur Sahin, spune ca viata ar putea reveni la normal pana in iarna viitoare. Ugur Sahin, optimist in ceea priveste revenirea la normal Saptamana trecuta, Pfizer si BioNTech au declarat ca vaccinul lor a aratat ca este .

Sotia eroului de la Piatra Neamt rupe tacerea. Ce i-a spus Catalin Denciu, dupa tragedie

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt a relatat dialogul cu sotul ei, inainte ca acesta sa fie transportat la spitalul din Iasi. Sotia medicului eroului de la Piatra Neamt, primul dialog cu sotul ei dupa incendiu: Era ingrozit de ceea ce a putut sa vada acolo, ingrozit Eu sunt bine, ceilalti ardeau, ardeau .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )