Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alexandru Rafila: Varful pandemiei de coronavirus in Romania, dupa Sarbatorile Pascale

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila: Varful pandemiei de coronavirus in Romania, dupa Sarbatorile Pascale

Alexandru Rafila este de parere ca abia dupa Sarbatorile Pascale se va ajunge la un varf al epidemiei in Romania. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie are speranta ca temperaturile crescute din timpul verii sa ajute la scaderea vitezei de transmitere. continuă pe Antena3

Avertisment din Italia: Nu am atins inca varful pandemiei de coronavirus

Epidemia de coronavirus nu a atins inca perioada de varf in Italia, cea mai afectata tara de pandemie in privinta numarului deceselor, a avertizat vineri directorul Institutului Superior al Sanatatii, aprecind ca este o prelungire a izolarii este inevitabila dupa 3 aprilie, pana cand sunt in vigoare actualele masuri, relateaza Reuters.

ALEXANDRU RAFILA: La inceputul saptamanii viitoare, Romania va depasi numarul de 2000 de persoane infectate cu COVID - 19

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, afirma intr-o interventie telefonica la Digi24 ca cel mai probabil la inceputul saptamanii viitoare Romania va depasi numarul de 2000 de persoane infectate cu SARS-Cov-2 si va trece in scenariul 4, moment in care se vor adopta noi acte normative necesare gestionarii crizei sanitare.

Alexandru Rafila: Romania va intra luni sau marti in scenariul IV al pandemiei de Coronavirus

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, a declarat, duminica, la Digi24, ca Romania va intra luni in scenariul IV al crizei de coronavirus si ca urgenta autoritatilor este sa organizeze tratarea pacientilor in afara spitalelor,.

Alexandru Rafila: Sunt vreo 650 de persoane care mor zilnic in Romania in mod curent. Ramane sa vedem cate sunt cazurile de Covid-19

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca epidemia de coronavirus va dura aproximativ doi ani de zile si ca distantarea sociala ar trebui pastrata si dupa aceea. in plus, acesta spune ca in Romania mor zilnic circa.

Profesorul Alexandru Rafila: Romania va depasi luni pragul de 2.000 de cazuri de coronavirus

Presedintele Societatii de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca Romania va depasi cel mai probabil luni pragul de 2. 000 de cazuri de coronavirus.

Alexandru Rafila: O sa ajungem la peste o mie de cazuri de coronavirus pe zi

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, se asteapta ca in Romania sa ajungem la peste o mie de cazuri noi de coronavirus in fiecare zi.

Alexandru Rafila: La inceputul saptamanii viitoare, Romania va depasi numarul de 2000 de persoane infectate Ce masuri noi ar putea adopta autoritatile

La inceputul saptamanii urmatoare, este posibil ca in Romania sa fie adoptate noi masuri pentru stoparea raspandirii cazurilor de coronavirus, dupa ce numarul persoanelor infectate va depasi 2. 000 de.

Alexandru Rafila: Cel mai probabil maine intram in scenariul IV. Urgenta noastra este sa organizam tratarea pacientilor in afara spitalelor

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, a declarat ca este posibil ca luni sa se depaseasca numarul de 2. 000 de persoane infectate cu noul coronavirus in Romania, fapt care implica.

Alexandru Rafila: Testarea COVID cu orice pret nu ajuta la nimic!

Alexandru Rafila a precizat ca, probabil, in urmatoarele 10-12 zile se va dubla capacitatea de testa.

Avertismentul unui medic despre tratamentul care nu ucide coronavirusul. Alexandru Rafila: Daca iau sase luni clorochina preventiv ma omor singur

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat la Marius Tuca Show, de ce clorochina folosita de mai multi medici pentru tratamentul infectiei cu COVID-19 nu omoara virusul. Medicul a avertizat ca acest medicament nu trebuie luat, in niciun caz, preventiv, deoarece poate conduce la deces.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,305 seconds )