Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alfa Romeo Giulia, una dintre cele mai asteptate masini

Playtech Playtech,
Alfa Romeo Giulia, una dintre cele mai asteptate masini

Noul vehicul al celor de la Alfa Romeo a fost prezentat de curand la Salonul Auto de la Geneva. in anii90, italienii de la Alfa Romeo s-au retras din Statele Unite din cauza conditiilor dificile, insa, dupa cum scriu cei de la Ars Technica, producatorul este gata sa revina in America printr-un nou model extrem []. continuă pe Playtech

Casa Darvas la Roche, una dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau din Romania,si-a deschis portile pentru vizitatori

Casa Darva La Roche s-a deschis publicului si ascunde intre peretii ei povesti cutremuratoare, ce vor fi spuse turistilor chiar de urmasa familiei care la finele anilor 20 a secolului trecut a cumparat acest imobil, unul dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau. Lunar, fosta proprietara, Judit Simon va face turul casei, va servi ceaiul si un biscuite cu cei care vor trece pragul imobilului situat pe strada Iosif Vulcan.

In vizita la unul dintre cele mai frumoase conace istorice scoase la vanzare din Romania, la nici 30 de minute de Bucuresti

Conacul industriasului Bujoiu, construit in stil neoromanesc, situat in comuna Balotesti, la nici 20 de km de Bucuresti, a fost scos la vanzare pentru un pret de 700. 000 de euro de catre Artmark Historical Estate .

Liberty Bank este mai prospera dupa moartea lui Dinu Patriciu

Una dintre cele mai mari banci din Georgia, Liberty Bank, achizitionata in anul 2009 de omul de afaceri Dinu Patriciu, este mai prospera ca niciodata.

Cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se potriveste!

Atrologii spun ca, daca iti studiezi atent partenerul din punctul de vedere al zodiei, ai toate sansele ca relatia sa fie una de succes. Iata care sunt cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se.

FOTO. Noul Audi R8 Spyder, una dintre vedetele Salonului Auto de la New York

Una dintre vedetele Salonului auto de la New York, desfasurat in ultimele zile, a fost noua decapotabila Audi R8 Spyder.

Cele mai importante sase proiecte derulate de Symmetrica anul trecut au totalizat 2,8 mil euro

Producatorul Symmetrica a livrat anul trecut circa 179. 000 mp de pavele si 149. 000 ml de borduri pentru cele mai importante sase proiecte derulate de companie, valoarea totala a acestora ridicandu-se la aproximativ 2,8 milioane euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

TripAdvisor: Acestea sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori.

Secvential. Cele mai puternice ganduri despre Romania

Adrian Ursu a prezentat, in editia de duminica asta e emisiunii Secvential, pe cativa dintre romanii care au ceva de spus si care au fost invitatii sai de-a lungul timpului. Asa s-a nascut.

TOP 15 cele mai puternice masini din lume

Puterea este un sentiment coplesitor care, in lumea pasionatilor de masini, nu poate fi stavilit decat cu si mai multi cai putere. Prin urmare, de la aparitia automobilului si pana in prezent, constructorii nu au incetat niciun moment sa dezvolte automobile de strada din ce in ce mai puternice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )