Libnet.ro
UNICEF

10:45

TOP 15 cele mai puternice masini din lume

Adevărul Adevărul,
TOP 15 cele mai puternice masini din lume

Puterea este un sentiment coplesitor care, in lumea pasionatilor de masini, nu poate fi stavilit decat cu si mai multi cai putere. Prin urmare, de la aparitia automobilului si pana in prezent, constructorii nu au incetat niciun moment sa dezvolte automobile de strada din ce in ce mai puternice. continuă pe Adevărul

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

Cel mai popular joc din lume te uimeste cu un nou truc

Fara a se folosi de coduri si parole pentru GTA 5, cineva a reusit sa introduca un cerb nemuritor in joc. De parca GTA V nu ar fi fost deja un joc extrem de distractiv, un fan s-a gandit sa-l faca si mai.

Alfa Romeo Giulia, una dintre cele mai asteptate masini

Noul vehicul al celor de la Alfa Romeo a fost prezentat de curand la Salonul Auto de la Geneva. in anii90, italienii de la Alfa Romeo s-au retras din Statele Unite din cauza conditiilor dificile, insa, dupa cum scriu cei de la Ars Technica, producatorul este gata sa revina in America printr-un nou model extrem [].

Cel mai provocator portar din lume (video)

Portarul Glenn Verbauwhede este in aceste zile in centrul atentiei pe internet dupa miscarile total neconformiste pe care le-a facut in meciul din liga sud-africana, intreMaritzburg siGolden Arrows.

Cele mai frumoase birouri din afara Capitalei: cum arata spatiile de lucru din orasele aflate la mare cautare

Bucurestiul nu mai este polul dezvoltarilor imobiliare, dovada in acest caz fiind si numarul ridicat de spatii de birouri din afara Capitalei, in proiecte tot mai aerisite si adaptate cerintelor si nevoii pietei de munca din fiecare oras. Este cazul.

Secvential. Cele mai puternice ganduri despre Romania

Adrian Ursu a prezentat, in editia de duminica asta e emisiunii Secvential, pe cativa dintre romanii care au ceva de spus si care au fost invitatii sai de-a lungul timpului. Asa s-a nascut.

Cel mai cunoscut joc din lume are o continuare: cand il poti avea

GTA 5 a facut istorie. Chiar daca cei de la Rockstar Games nu au oferit data oficiala de lansare pentru GTA 6, stim deja ca va fi uimitor. , scrie playtech. roPotrivit zvonurilor, Grand Theft Auto 6 nu va fi.

TripAdvisor: Acestea sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori.

Cele mai frumoase femei ale lumii antice: Cleopatra nici nu figureaza in clasament

Femeile din lumea antica au fost considerate foarte frumoase, iar istoricii sustin ca acestea ar fi avut o putere sexuala incontestabila asupra barbatilor. Iata un top al celor mai frumoase femei din antichitate, luand in considerare exclusiv calitatile fizice ale acestora.

Casa Darvas la Roche, una dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau din Romania,si-a deschis portile pentru vizitatori

Casa Darva La Roche s-a deschis publicului si ascunde intre peretii ei povesti cutremuratoare, ce vor fi spuse turistilor chiar de urmasa familiei care la finele anilor 20 a secolului trecut a cumparat acest imobil, unul dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau. Lunar, fosta proprietara, Judit Simon va face turul casei, va servi ceaiul si un biscuite cu cei care vor trece pragul imobilului situat pe strada Iosif Vulcan.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2026 seconds )