Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alianta 2020 USR PLUS, o sansa pentru revenirea Romaniei la normalitate

Adevărul Adevărul,
Alianta 2020 USR PLUS, o sansa pentru revenirea Romaniei la normalitate

Nu este normal sa fim condusi de un partid care a obtinut 18% din voturile electoratului. Si asta pentru ca 60% din votanti au stat acasa, motivand ca nu aveau cu cine sa voteze. Iata o alianta de partide care ar putea raspunde preferintelor unei parti din electoratul absent la ultimele alegeri. Iar cine lipseste si de la viitoarele alegeri, isi merita soarta. continuă pe Adevărul

Alianta 2020 USR-PLUS, o sansa pentru revenirea Romaniei la normalitate

Nu este normal sa fim condusi de un partid care a obtinut 18% din voturile electoratului. Si asta pentru ca 60% dintre votanti au stat acasa, motivand ca nu aveau cu cine sa voteze. Iata o alianta de partide care ar putea raspunde preferintelor unei parti din electoratul absent la ultimele alegeri. Iar cine lipseste si de la viitoarele alegeri isi merita soarta.

Miscare soc pe scena politica. USR a decis alianta Alianta 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, decizia unei liste comune la alegerile europarlamentare, iar alianta se numeste Alianta 2020.

Alianta 2020 USR-PLUS ar putea avea candidat unic la alegerile prezidentiale. Ciolos: De principiu, mergem in aceasta directie

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata seara, ca, de principiu, alianta USR-PLUS va avea candidat unic la alegerile prezidentiale din acest an si isi propune sa fie o alternativa care sa formeze majoritatea parlamentara in 2020.

VIDEO Ciolos a batut palma cu USR. S-a nascut principala forta de opozitie: Alianta 2020 USR+PLUS. Cum arata lista comuna pentru europarlamentare

Fostul premier Dacian Ciolos si liderul USR Dan Barna au anunta ca s-a nascut principala forta de opozitie: Alianta 2020 USR+PLUS. Decizia a fost luata de forurile de conducere ale celor doua partide. Lista va fi deschisa de Dacian Ciolos, apoi locurile au fost impartite paritar. Locul 7, primul considerat neeligibil, a revenit USR, sustin surse politice pentru Adevarul.

VIDEO Ciolos s-a inteles cu USR: S-a nascut principala forta de opozitie - Alianta 2020 USR+PLUS

Fostul premier Dacian Ciolos anunta ca s-a nascut principala forta de opozitie: Alianta 2020 USR+PLUS. Decizia a fost luata de forurile de conducere ale celor doua partide.

Alianta 2020 USR-PLUS cosmarul PSD (si al politicienilor)

Dupa dezastrul pe care il lasa in urma guvernarea PSD-ALDE-UDMR era nevoie de resetarea completa a politicii romanesti.

Alianta 2020 USR PLUS s-a format oficial, in plin scandal care macina partidul lui Ciolos / Nemultumiri legate de prezenta acestuia in fruntea listei comune pentru europarlamentare

Sambata seara a fost anuntata oficial formarea Aliantei 2020 USR PLUS. Cele doua partide vor participa pe o lista comuna la alegerile europarlamentare. Lista va fi deschisa de Dacian Ciolos, urmat de.

VIDEO Ciolos si Barna anunta formarea Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegeri

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, decizia unei liste comune la alegerile europarlamentare, iar alianta se numeste Alianta 2020 USR-PLUS. Lista a fost validata cu 68 de voturi pentru si 9 impotriva.

VIDEO Ciolos si Barna anunta formarea Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegeri

USR a votat, sambata, intr-o sedinta a Comitetului Politic care s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, pentru o lista comuna la alegerile europarlamentare cu partidul lui Dacian Ciolos, PLUS, iar alianta se numeste Alianta 2020 USR PLUS. Lista a fost validata cu 68 de voturi pentru si 9 voturi impotriva.

VIDEO Ciolos s-a inteles cu USR. Surse: Cum arata lista comuna pentru europarlamentare a Aliantei 2020 USR+PLUS

Fostul premier Dacian Ciolos si liderul USR Dan Barna au anuntat ca s-a nascut principala forta de opozitie: Alianta 2020 USR+PLUS. Decizia a fost luata de forurile de conducere ale celor doua partide. Lista va fi deschisa de Dacian Ciolos, apoi locurile au fost impartite paritar. Locul 7, primul considerat neeligibil, a revenit USR, sustin surse politice pentru Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )