Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alianta Pacientilor Cronici din Romania, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Sistemul de sanatate este o rana deschisa, asemeni unei arsuri profunde si invadata de viermi

B1 B1,
Alianta Pacientilor Cronici din Romania, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Sistemul de sanatate este o rana deschisa, asemeni unei arsuri profunde si invadata de viermi

Alianta Pacientilor Cronici din Romania a transmis un mesaj transant despre problemele grave din sistemul de sanatate romanesc dupa tragedia care a avut loc la Piatra Neamt. Aceasta condamna ferm. continuă pe B1

Alianta Pacientilor Cronici, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Sistemul de sanatate este o rana deschisa

Alianta Pacientilor Cronici din Romania APCR) condamna ferm sistemul de sanatate, dar si politrucii care etaleaza la TV-uri solutii imediate, dar de fapt nu se intampla nimic. Pacientii considera ca sistemul de sanatate este o rana deschisa.

Vedeta din Romania care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt. Starea ei e grava

Tragedia de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt a socat o tara intreaga. Zece pacienti infectati cu noul COVID-19 au murit in urma dezastrului cauzat de un scurtcircuit. O vedeta din Romania a scapat din incendiu, insa starea sa de sanatate este grava. Marea actrita care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt in .

Marcel Ciolacu: Am decis suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, duminica, suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt, mentionand ca toti decidentii politici au obligatia sa se ocupe, in acest moment, exclusiv de.

Cantareata din Romania care s-a zvarcolit in chinuri, fara sa sune la 112: Gustul si mirosul au disparut

Artista a trecut prim momente cumplite. Dupa ce a ramas fara gust si miros, cu o durere ingrozitoare si o stare de rau de nedescris, cantareata a intrat in panica. Cu toate acestea a refuzat sa cheme salvarea. Duminica, ea a povestit pe Facebook despre clipele grele prin care a trecut in ultima saptamana. Artista .

Al doilea oras din Romania cu centura rutiera, dupa Bucuresti. Proiectul este gata in proportie de 95% (FOTO + VIDEO)

Dupa Bucuresti, inca un oras din Romania va avea sosea de centura. Este vorba despre Radauti, din judetul Suceava, proiect care se apropie de final. Asociatia Pro Infrastructura a anuntat marea ves.

Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute. Politia isi bate joc de romani

Organele de politie impreuna cu angajati ai mai multor institutii au efectuat mi multe controale pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus in Bihor. in urma acestora, peste 400 de persoane au fost sanctionate. Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute Politia Bihor a transmis duminica printr-un comunicat ca, in ultimele 24 de .

Colegiul Medicilor din Romania: Nu avem destule paturi pentru marii arsi, muncim in spitale vechi

In contextul incendiului masiv care a avut loc in sectia de ATI, a Spitalului de urgenta Piatra Neamt, Colegiul Medicilor din Romania trage un semnal de alama cu privire la lipsa dotarilor din spitalele din Romania.

Business report: Se va prelungi sau nu moratoriul privind amanarea ratelor?. Deutsche Bank propune o taxa pe munca de acasa. Mogulii infrastructurii din Romania. Carti care sa ne acompanieze prin incertitudine

Marea intrebare in banking pentru 2021: se va prelungi sau nu moratoriul privind amanarea ratelor la credite? * Comisia Europeana: in Romania exista riscul ca scoala online sa agraveze inegalitatile deja accentuate * Ciprian Dascalu, economist sef BCR: Atingerea criteriilor nominale de trecere la euro, intr-un mod sustenabil, e putin probabila in urmatorii 4-5 ani, fara costuri importante pentru economie * Mogulii infrastructurii din Romania * Ministrul Economiei a anuntat o noua schema de ajutor pentru HoReCa * Deutsche Bank propune o taxa pe munca de acasa de 5% din salariu * Prin reducerea rezervelor in valuta, BNR elibereaza circa 350 de milioane de euro * Strategia de dezvoltare feroviara: un inventar de probleme cu zero solutii * Carti care sa ne acompanieze prin incertitudine si necunoscut * Lagarde: Revirimentul economic dupa Covid 19 ar putea fi plin de hopuri.

Zitec lanseaza Ghidul de Digitalizare dedicat primariilor din Romania

Zitec continua promovarea digitalizarii institutiilor publice si lanseaza Ghidul Esential pentru Digitalizarea Primariei, un set extins de recomandari pentru reducerea birocratiei, eliminarea cozilor si eficientizarea activitatii primariilor din Romania, realizat de echipa Regista. ro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Se pregateste o lege noua. Mii de soferi din Romania sunt vizati

Potrivit unei propuneri legislative initiata de mai multi deputati ai UDMR si depusa in Parlament,placutele de inmatriculare ale vehiculelor electrice si hibrid ar putea avea fond reflectorizant vernil, iar literele si cifrele inscrise sa fie de culoare verde pentru cele electrice si, respectiv, neagra pentru cele hibrid. Se pregateste o lege noua in acest sens, .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )