Libnet.ro
UNICEF

11:00

Colegiul Medicilor din Romania: Nu avem destule paturi pentru marii arsi, muncim in spitale vechi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Colegiul Medicilor din Romania: Nu avem destule paturi pentru marii arsi, muncim in spitale vechi

In contextul incendiului masiv care a avut loc in sectia de ATI, a Spitalului de urgenta Piatra Neamt, Colegiul Medicilor din Romania trage un semnal de alama cu privire la lipsa dotarilor din spitalele din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Se pregateste o lege noua. Mii de soferi din Romania sunt vizati

Potrivit unei propuneri legislative initiata de mai multi deputati ai UDMR si depusa in Parlament,placutele de inmatriculare ale vehiculelor electrice si hibrid ar putea avea fond reflectorizant vernil, iar literele si cifrele inscrise sa fie de culoare verde pentru cele electrice si, respectiv, neagra pentru cele hibrid. Se pregateste o lege noua in acest sens, .

Business report: Se va prelungi sau nu moratoriul privind amanarea ratelor?. Deutsche Bank propune o taxa pe munca de acasa. Mogulii infrastructurii din Romania. Carti care sa ne acompanieze prin incertitudine

Marea intrebare in banking pentru 2021: se va prelungi sau nu moratoriul privind amanarea ratelor la credite? * Comisia Europeana: in Romania exista riscul ca scoala online sa agraveze inegalitatile deja accentuate * Ciprian Dascalu, economist sef BCR: Atingerea criteriilor nominale de trecere la euro, intr-un mod sustenabil, e putin probabila in urmatorii 4-5 ani, fara costuri importante pentru economie * Mogulii infrastructurii din Romania * Ministrul Economiei a anuntat o noua schema de ajutor pentru HoReCa * Deutsche Bank propune o taxa pe munca de acasa de 5% din salariu * Prin reducerea rezervelor in valuta, BNR elibereaza circa 350 de milioane de euro * Strategia de dezvoltare feroviara: un inventar de probleme cu zero solutii * Carti care sa ne acompanieze prin incertitudine si necunoscut * Lagarde: Revirimentul economic dupa Covid 19 ar putea fi plin de hopuri.

Iohannis, mesaj pentru prefectii din Romania: Comunicati masurile, comunicati ce se intampla, dar sa nu deveniti sursa de stiri panicarde (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel la prefectii din Romania sa comunice intotdeauna masurile si mai ales sa actioneze cu fermitate, dar sa nu genereze panica: Aceste masuri, care au fost stabilit.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata spatiilor logistice din Romania va consemna in 2020 un an cu o cerere record

Piata spatiilor logistice din Romania va consemna in 2020 un an cu o cerere record, volumul tranzactionat urmand a depasi pragul de 700. 000 de metri patrati, pe fondul dezvoltarii accelerate a comertului online si al pozitionarii Bucurestiului drept hub logistic regional pentru o serie de retaileri internationali, arata datele companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Al doilea oras din Romania cu centura rutiera, dupa Bucuresti. Proiectul este gata in proportie de 95% (FOTO + VIDEO)

Dupa Bucuresti, inca un oras din Romania va avea sosea de centura. Este vorba despre Radauti, din judetul Suceava, proiect care se apropie de final. Asociatia Pro Infrastructura a anuntat marea ves.

COLLIERS: Aproape 90% dintre companiile active pe piata logistica si industriala din Romania vor sa intensifice activitatea de comert online

Peste 8 din 10 companii industriale si de logistica doresc sa accelereze investitiile in urmatoarele 12 luni sau sa le mentina la un nivel similar cu cel din ultimii ani, potrivit unui sondaj realizat de Colliers International in randul a 26 de dezvoltatori si chiriasi de top din piata locala. Stocul modern de spatii industriale si logistice din Romania a ajuns la 4,72 milioane de metri patrati la sfarsitul primei jumatati a anului pandemic, ceea ce reprezinta peste 9% din stocul total existent in 17 dintre cele mai mari economii din zona Europei Centrale si de Est, potrivit raportului exCEEding Borders al Colliers International, elaborat in parteneriat cu firma internationla de avocatura CMS si Randstad, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

HORVATH PARTNERS: Peste 80% dintre companiile din Romania folosesc sisteme digitale invechite

Peste 80% dintre companiile din Romania folosesc sisteme de planificare a resurselor organizatiei ERP - Enterprise Resource Planning) invechite si insuficient digitalizate, conform analizelor Horvath and Partners si statisticilor anuale furnizate de Comisia Europeana, prin Digital Economy and Society Index - DESI din 2020.

Colegiul Medicilor, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii!

Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii, afirma presedintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu dupa incendiul de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Eltransmite condoleante familiilor celor 10 pacienti decedati in urma incendiului si isi exprima solidaritatea cu medicul care a suferit arsuri grave incercand sa salveze pacientii.

Judetul Sibiu, cel mai afectat de pandemia de coronavirus: Pacientii COVID-19 incep sa fie internati si in sectiile cu paturi pentru cei care nu erau infectati

Judetul Sibiu a devenit regiunea cea mai afectata de pandemia de coronavirus, nu doar pentru Romania, dar rata de mortalitate urca Sibiul in topul negru COVID din Europa. Judetul Sibiu, cea mai mare.

Unul din patru tineri din Romania nu munceste si nu studiaza - oficial guvernamental

Unul din patru tineri din Romania nu munceste si nu studiaza, cifre ingrijoratoare pentru tara noastra, a declarat, joi, consilierul de stat Laszlo Borbely, coordonator al Departamentului pentru Dezvoltare Durabila din subordinea Guvernului.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )