Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alianta USR PLUS cere demisia prefectului si a directorului DSP Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alianta USR PLUS cere demisia prefectului si a directorului DSP Sibiu

Alianta USR PLUS cere demisia prefectului Mircea Cretu si a directorului Directiei de Sanatate Publica DSP), Gabriel Budescu, pe care ii considera responsabili de criza de la Sibiu, judet cu cea mai mare rata de infectare din Romania, de peste 7 la mia de locuitori, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

SIBIU: Pro Romania cere demisia prefectului dupa ce judetul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Pro Romania cere demisia prefectului judetului Sibiu, Mircea Cretu, aflat in concediu medical fiind bolnav de COVID-19, pe care il acuza de o gestionare ineficienta a situatiei, dupa ce judetul a ajuns sa aiba cea mai mare rata de infectare din tara, de peste 7 la mia de locuitori, relateaza Agerpres.

Adrian Papahagi: Singura noutate pe care USR PLUS o aduce in politica romaneasca e anticrestinismul

Adrian Papahagi, cunoscut pentru pozitia sa filocrestina critica din nou alianta USR PLUS a carei doctrina e prea putin atasata de cele sfinte. Reactia filologului clujan vine dupa ce europarlamentarul Cristian Ghinea a afirmat ca gaseste discutia despre crestin-democratie vomitiva.

USR PLUS si PNL s-ar fi inteles pentru majoritate in Consiliul Local Alba Iulia. Gruparea Hava, eliminata din Primarie

Alianta USR PLUS si PNL s-ar fi inteles pentru a forma o majoritate in Consiliul Local Alba Iulia. impreuna au 16 consilieri ceea ce reprezinta o majoritate calificata in noul consiliu local.

Analist: Drumul spre iad e pavat cu bunele intentii ale lui Dacian Ciolos si Dan Barna Ce se ascunde in programul economic al USR-PLUS

Analistul economic Petrisor Peiu avertizeaza asupra pericolului din programul economic al USR-PLUS, precizand ca Alianta ne propune nici mai mult, nici mai putin, decat o scutire fiscala generalizata de.

Analist: Drumul spre iad e pavat cu bunele intentii ale lui Dacian Ciolos si Dan Barna Ce se ascunde in programul economic al USR-PLUS

Analistul economic Petrisor Peiu avertizeaza asupra pericolului din programul economic al USR-PLUS, precizand ca Alianta ne propune nici mai mult, nici mai putin, decat o scutire fiscala generalizata de.

USR-PLUS acuza o mascarada orchestrata de PSD si PNL si cere convocarea unei sedinte de urgenta a Senatului pentru votarea initiativei Fara penali

USR-PLUS le cere lui Ludovic Orban si Marcel Ciolacu sa sustina convocarea joi a unei sedinte de urgenta la Senat pentru initiativa Fara penali in functii publice, acuzand o mascarada orchestrata de PSD si PNL dupa ce plenul de miercuri a fost suspendat din lipsa de cvorum.

USR-PLUS anunta ca Biroul Electoral Dambovita a admis sesizarea PSD care a cerut interzicerea sloganului O Romanie fara hotie pe motiv de defaimare

Biroul Electoral de Circumscriptie Dambovita a admis azi sesizarea PSD care a cerut interzicerea promovarii sloganului O Romanie fara hotie al Aliantei USR PLUS pe motiv de defaimare, anunta USR-PLUS.

Cat de posibil e un guvern PNL-USR-PLUS - Analiza

PNL va incerca evitarea unei aliante la guvernare cu USR-PLUS, fiind in favoarea cooptarii unor partide neconflictuale ca PMP si UDMR. Specialistii consultati de Adevarul sustin ca varianta de rezerva pentru noul Executiv, cu USR-PLUS, ar putea functiona, in ciuda atacurilor intre cele doua din campania pentru parlamentare.

DOCUMENT De ce a interzis BEC Dambovita sloganul USR-PLUS O Romanie fara hotie: are un pronuntat caracter defaimator si potential serios de a influenta rezultatul alegerilor

Biroul Electoral de Circumscriptie Dambovita a decis joi interzicerea in judet a folosirii de catre USR-PLUS a sloganului O Romanie fara hotie, pe motiv ca acesta are un pronuntat caracter defaimator, fiind de natura sa induca in eroare electoratul transmitand indirect ideea ca restul competitorilor electorali ar agrea o situatie contrara mesajului din slogan, in sensul ca acestia ar favoriza incalcarea legii penale. Aceasta este motivarea la decizia de admitere a sesizarii PSD care a cerut interzicerea sloganului USR-PLUS.

PSD contesta, la Dambovita, sloganul USR PLUS O Romanie fara hotie

Liderul PLUS Bucuresti, viceprimarul Capitalei Vlad Voiculescu, anunta, miercuri seara, ca PSD contesta, la Dambovita, sloganul de campanie al Aliantei USR PLUS O Romanie fara hotie, motivand ca dezavantajeaza toti competitorii electorali. Voiculescu publica si o fotografie cu plangerea depusa de PSD Dambovita la Biroul Electoral, social-democratii afirmand ca sloganul instiga la ura, xenofobie, potrivit News.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )