Libnet.ro
UNICEF

14:00

SIBIU: Pro Romania cere demisia prefectului dupa ce judetul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIBIU: Pro Romania cere demisia prefectului dupa ce judetul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Pro Romania cere demisia prefectului judetului Sibiu, Mircea Cretu, aflat in concediu medical fiind bolnav de COVID-19, pe care il acuza de o gestionare ineficienta a situatiei, dupa ce judetul a ajuns sa aiba cea mai mare rata de infectare din tara, de peste 7 la mia de locuitori, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: PRO Romania cere demisia de onoare a prefectului! Restrictiile sunt pentru ceilalti romani, nu pentru liderii PNL

Victor Ponta il critica dur pe prefectul PNL de Satu Mare care a participat la Ziua Armatei in ciuda faptului ca fusese anuntat de DSP ca este contact al unei persoane confirmate pozitiv cu coronavirus si era obligat sa stea in izolare. Partidul Pro Romania cere demisia prefectului Radu Bud.

Alianta USR PLUS cere demisia prefectului si a directorului DSP Sibiu

Alianta USR PLUS cere demisia prefectului Mircea Cretu si a directorului Directiei de Sanatate Publica DSP), Gabriel Budescu, pe care ii considera responsabili de criza de la Sibiu, judet cu cea mai mare rata de infectare din Romania, de peste 7 la mia de locuitori, scrie Agerpres.

Fuziune intre ALDE si PRO Romania. Ce se intampla dupa 6 decembrie

PRO Romania si ALDE au decis, intr-un congres comun, fuziunea celor doua partide. Victor Ponta a fost desemnat drept candidat pentru functia de prim-ministru si a explicat ce se va intampla dupa data de 6 decembrie 2020, respectiv dupa alegerile parlamentare.

Victor Ponta, dupa fuziunea PRO Romania-ALDE: impreuna suntem mai puternici

RO Romania siALDEau decis, intr-un congres comun, organizat duminica, 8 noiembrie 2020,fuziunea celor doua partide. A fost lansat si programul electoral al PRO Romania pentru alegerile parlamentare, dupa ce Victor Ponta a fost desemnat pentru functia de prim-ministru.

Ordinea de zi a congresului de fuziune dintre ALDE si PRO Romania

Marian Neacsu, vicepresedinte PRO Romania, a explicat, in cadrul congresului organizat pentru fuziunea dintre partidele ALDE si PRO Romania, ordinea de zi a sedintei in care cele doua partide s-au unit.

Victor Ponta si Partidul PRO Romania sustin Pactul pentru Munca

Presedintele partidului PRO Romania Victor Ponta, impreuna cu o delegatie a partidului, s-a intalnit miercuri cu reprezentatii proiectului Pactul pentru munca - impreuna reconstruim Romania. Acesta a subliniat faptul ca pentru repornirea economiei este nevoie de lideri care sa-si asume reforme pe termen lung.

Calin Popescu Tariceanu, la fuziunea ALDE-PRO Romania: Acesta este motivul pentru care ne-am unit!

PRO Romania si ALDE au decis, intr-un congres comun, fuziunea celor doua partide. Calin Popescu Tariceanu a explicat, la congresul fuziunii celor doua partide, care este motivul pentru care au decis sa se uneasca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )