Libnet.ro
UNICEF

18:45

Alianta USR-PLUS anunta strangerea a 100.000 de semnaturi online pentru alegerile locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alianta USR-PLUS anunta strangerea a 100.000 de semnaturi online pentru alegerile locale

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care a inceput sa stranga semnaturi online printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), a adunat 100. 000 de semnaturi online pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile locale. continuă pe Ziarul Bursa

Alianta USR-PLUS anunta strangerea a 100.000 de semnaturi online pentru alegerile locale

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care a inceput sa stranga semnaturi online printr-un mecanism aprobat de AEP, a adunat 100. 000 de semnaturi online pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile locale. Cele 100. 000 de semnaturi online au fost stranse in mai putin de o luna de la publicarea in Monitoriul Oficial a hotararii care reglementeaza mecanismul de colectare a semnaturilor de sustinere online.

ANAF anunta: Identificarea vizuala online pentru inregistrarea in SPV

Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala au dezvoltat si implementat o noua facilitate a serviciului Spatiul Privat Virtual pentru persoanele fizice: identificarea vizuala online, care este operationala din 11 august, se arata intr-un comunicat de presa.

Nivel record de aplicari online pentru slujbe, in luna iulie. Se inregistreaza o crestere cu 50% fata de anul trecut

Potrivit platformei de recrutare online eJobs, numarul de aplicari pentru noi joburi a atins un nou record in luna iulie, fiind cu 50% mai mare fata de aceeasi luna a anului trecut. Astfel, numarul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )