Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alianta USR-PLUS a castigat alegerile in judetul Iasi

Antena3 Antena3,
Alianta USR-PLUS a castigat alegerile in judetul Iasi

Alianta USR PLUS a castigat alegerile europarlamentare in judetul Iasi in urma scrutinului organizat duminica, fiind urmata de PNL si PSD, potrivit rezultatelor finale. continuă pe Antena3

PNL a castigat alegerile in judetul Suceava. Ce rezultate au obtinut PSD si Alianta USR-PLUS

Asa cum arata numaratoarea paralela, liberalii au castigat alegerile europarlamentare in judetul Suceava. in municipiul Suceava diferenta intre PNL si USR PLUS a fost infima. Pesedistii au pierdut Radautiul, dar au castigat la Falticeni.

PSD a castigat alegerile in judetul Buzau, insa le-a pierdut in municipiul resedinta

Social-democratii au obtinut la scrutinul de duminica 33,4% din voturile buzoienilor, urmati de PNL cu 22%, USR-PLUS 14,4% si ALDE 6,7%. Social democratii au insa si un motiv de ingrijorare.

Rezultate alegeri europarlamentare pe judete. Alianta USR-PLUS a castigat in centrele universitare. PNL e lider in Vest. PSD, in Teleorman si Dolj

Rezultate alegeri europarlamentare pe judete. PNL a iesit castigator la alegerile europarlamentare din 26 mai, la care au iesit la vot 48,45% dintre romanii inscrisi pe liste. Potrivit rezultatelor partiale anuntate de Biroul Electoral Central BEC), pana la ora 10. 23, PNL avea un scor de 26,23%, PSD - 23,68% , iar Alianta 2020 USR-PLUS a obtinut 20,51%.

USR-PLUS a castigat alegerile in cel mai mare oras din Moldova. PSD a fost zdrobit in municipiul Iasi

Rezultatele partiale ale alegerilor europarlamentare din 2019 arata ca alianta USR-Plus a castigat atat in orasul, cat si in judetul Iasi.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE. PNL a obtinut aproape 50% dintre voturile din judetul Sibiu

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, luni dimineata, ca liberalii au castigat alegerile europarlamentare in judet, cu scorul de 48,33 %, acesta fiind cel mai mare scor din tara al.

Alegeri europene in Franta: Extrema dreapta condusa de Le Pen a castigat alegerile, cu 0,9 puncte in fata partidului pro-Macron (rezultate oficiale)

Lista Adunarii Nationale RN, extrema dreapta) a lui Marine Le Pen a castigat alegerile europene in Franta, devansand cu 0,9 puncte lista sustinuta de presedintele Emmanuel Macron 23,31% fata de 22,41%), potrivit rezultatelor definitive comunicat luni dimineata de ministerul de Interne, scrie AFP.

Rezultate alegeri europarlamentare 2019 Marea Britanie. Partidul lui Nigel Farage, invingator

Rezultate alegeri europarlamentare 2019 Partidul pentru Brexit, condus de eurofobul Nigel Farage, a castigat alegerile europarlamentare din Regatul Unit, arata primele rezultate oficiale, informeaza agentia.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Alina Mungiu: Iohannis foloseste alegerile pe post de Colectiv 2

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Alegerile europarlamentare de duminica din Romania nu au nimic de a face cu Europa, sustine Alina Mungiu, intr-un editorial din ziarul Adevarul. Pentru Klaus Iohannis si.

Rezultate alegeri europarlamentare 2019 Italia. Liga lui Salvini, prima in sondaje

Rezultate alegeri europarlamentare 2019 Italia Partidul de extrema-dreapta Liga al lui Matteo Salvini a iesit pe prima pozitie la alegerile europene de duminica din Italia, cu un scor cuprins intre 27% si 31% din.

Rezultate alegeri europarlamentare provizorii: PNL a zdrobit PSD, iar USR-Plus e pe trei

Duminica, au avut loc alegerile europarlamentare. Prezenta la sectiile de votare a depasit toate recordurile si, din cate se pare, cei mai multi au votat impotriva lui Liviu Dragnea si PSD. S-a confirmat inca de ieri dupa amiaza ca referendumul pentru justitie propus de Iohannis si-a atins cvorumul necesar pentru validare. Au ramas rezultatele la [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )