Libnet.ro
UNICEF

18:15

PNL a castigat alegerile in judetul Suceava. Ce rezultate au obtinut PSD si Alianta USR-PLUS

Adevărul Adevărul,
PNL a castigat alegerile in judetul Suceava. Ce rezultate au obtinut PSD si Alianta USR-PLUS

Asa cum arata numaratoarea paralela, liberalii au castigat alegerile europarlamentare in judetul Suceava. in municipiul Suceava diferenta intre PNL si USR PLUS a fost infima. Pesedistii au pierdut Radautiul, dar au castigat la Falticeni. continuă pe Adevărul

Alianta USR-PLUS a castigat alegerile in judetul Iasi

Alianta USR PLUS a castigat alegerile europarlamentare in judetul Iasi in urma scrutinului organizat duminica, fiind urmata de PNL si PSD, potrivit rezultatelor finale.

PSD a castigat alegerile in judetul Buzau, insa le-a pierdut in municipiul resedinta

Social-democratii au obtinut la scrutinul de duminica 33,4% din voturile buzoienilor, urmati de PNL cu 22%, USR-PLUS 14,4% si ALDE 6,7%. Social democratii au insa si un motiv de ingrijorare.

PNL a castigat alegerile in comuna cu cele mai multe fonduri europene din tara. Primarul din Ciugud a fost exclus din PSD

La Ciugud, comuna din Romanai care a atras cea mai mare valoare a fondurilor europene si unde primarul a fost exclus din PSD, alegerile pentru Parlamentul European au fost castigate detasat de PNL. Locul doi a fost adjudecat de USR PLUS.

USR-PLUS a castigat alegerile in cel mai mare oras din Moldova. PSD a fost zdrobit in municipiul Iasi

Rezultatele partiale ale alegerilor europarlamentare din 2019 arata ca alianta USR-Plus a castigat atat in orasul, cat si in judetul Iasi.

Alegeri europene in Franta: Extrema dreapta condusa de Le Pen a castigat alegerile, cu 0,9 puncte in fata partidului pro-Macron (rezultate oficiale)

Lista Adunarii Nationale RN, extrema dreapta) a lui Marine Le Pen a castigat alegerile europene in Franta, devansand cu 0,9 puncte lista sustinuta de presedintele Emmanuel Macron 23,31% fata de 22,41%), potrivit rezultatelor definitive comunicat luni dimineata de ministerul de Interne, scrie AFP.

Liderul PSD Satu Mare: Suntem foarte suparati / Am pierdut la mine acasa, in Negresti Oas, unde am castigat alegerile locale ca primar cu 79,8%

Liderul PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, spune ca social-democratii satmareni sunt foarte suparati din cauza rezultatelor obtinute duminica. Eu am pierdut alegerile la mine acasa, in Negresti Oas, unde am castigat alegerile locale ca primar cu 79,8%, a spus Fedorca.

Prezenta la vot in judetul Suceava

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Suceava, raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

USR-Plus a castigat alegerile in Vaslui si Barlad

Partidul Social Democrat a pierdut, in premiera, alegerile in orasele din judetul Vaslui, potrivit numaratorii paralele, formatiunea nereusind sa se claseze pe primul loc in preferintele electoratului in.

Managerul Spitalului Suceava, despre senatorul PSD transportat cu elicopterul: A tipat la toata lumea. Medicii au cerut elicopter sub presiune si amenintari

Managerul Spitalului Judetean din Suceava, Vasile Rimbu, spune ca decizia de a-l aduce cu elicopterul in Capitala pe senatorul PSD Virginel Iordache, diagnosticat cu enteroviroza, a fost luata de medicii suceveni sub presiune si sub amenintari. Directorul spitalului spune ca parlamentarul a tipat la toata lumea, a amenintat, a cerut sa fie transferat si a refuzat ambulanta, scrie Obiectiv de Suceava.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )