Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alianta USR-PLUS a decis! Dan Barna este oficial candidatul comun la prezidentiale!

Antena3 Antena3,
Alianta USR-PLUS a decis! Dan Barna este oficial candidatul comun la prezidentiale!

UPDATE Alianta USR-PLUSadecis ca va candida la prezidentiale cu presedintele USR, Dan Barna. Am facut aceasta alianta ca un pariu cu Romania. Alianta USR-PLUS este optiunea de credibilitatea. continuă pe Antena3

USR si PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidentiale. Ciolos, propunerea de premier

Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la prezidentiale, iar Dacian Ciolos este propunerea de premier, au stabilit vineri liderii celor doua partide. Decizia urmeaza a fi validata si de forurile de conducere ale formatiunilor.

Alianta USR-PLUS a decis! Dan Barna va candida la prezidentiale

UPDATE Alianta USR-PlUS adecis ca va candida la prezidentiale cu presedintele USR, Dan Barna. -------- Alianta 2020 isi anunta pe cale oficiala, duminica, candidatul la.

OFICIAL. Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale. Ciolos: PSD nu poate fi considerat o forta democratica, e o structura de clan care tine zone intregi in saracie

Este oficial. Candidatul aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale este Dan Barna, liderul Uniunii. La randul sau, Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a fost validat in cadrul negocierilor pentru functia de.

Ciolos: Dan Barna are toate sansele sa devina presedintele Romaniei. Eu am experienta guvernarii

Dacian Ciolos a declarat, vineri seara, ca alianta USR-PLUS a stabilit ca Dan Barna sa fie candidatul la alegerile prezidentiale, iar el sa fie desemnat premier, dupa ce alianta 2020 USR-PLUS va ajunge la guvernare, relateaza Mediafax.

Sondaj. Pe cine ati vota dintre Klaus Iohannis si Dan Barna la alegerile prezidentiale?

USR pare ca a decis candidatul al prezidentiale in persoana lui Dan Barna, consideat initial favorit. Dacian Ciolos este varianta de premier a Aliantei 2020. Dan Barna este cel de-al doile sibian care va.

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR PLUS la prezidentiale

Presedintele USR, Dan Barna, va fi candidatul Aliantei 2020 USR PLUS la prezidentiale, iar Dacian Ci.

Surse: Dan Barna, candidat la prezidentiale din partea USR-PLUS; Dacian Ciolos, premier

Vin vesti din partea USR-PLUS. Se pare ca negocierile s-ar fi terminat si s-a ales uncandidat la alegerile prezidentiale din partea Aliantei 2020. Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la.

Fifor, in campania PSD pentru prezidentiale, atac la liderul USR: S-ar putea sa constatam ca Dan Barna nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici

Purtatorul de cuvant al PSD il ataca duminica pe Dan Barna, validat drept candidat la prezidentiale din partea Aliantei USR-PLUS, scriind pe Facebook ca s-ar putea sa constatam ca acesta nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici, care lupta acum pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania, Guvernul si Premierul 0, referindu-se la guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos.

Fifor (PSD): S-ar putea sa constatam ca omul nou in politica din Romania, Dan Barna, nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, sustine ca Dan Barna nu este tocmai om nou in politica romaneasca, ci mai degraba foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici, in contextul in care.

Dancila, la Sibiu: Organizatia are o lupta foarte mare, stiind ca de aici este si domnul presedinte Klaus Iohannis si candidatul USR, Dan Barna

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata seara, la Sibiu, ca organizatia judeteana are o lupta foarte mare la alegerile prezidentiale, stiind ca din acest judet provin atat presedintele Klaus Iohannis, care candideaza din nou, cat si candidatul USR, Dan Barna. Dancila sustine ca PSD trebuie sa plece in lupta pentru aceste alegeri cu multa incredere si, prin implicare, organizare, comunicare si proiectele pe care le are sa castige.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )